GÜNCEL Haber Girişi : 02 Haziran 2016 14:52

Ünlü spiker cezaevinde ölü bulundu

Ünlü spiker cezaevinde ölü bulundu
Körfez Savaşı sırasında yaptığı sunumlarla yıldızı parlayan eski haber spikeri Alp Buğdaycı, 1,5 ay önce girdiği Metris Cezaevi'nde ölü bulundu. Buğdaycı'nın ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.
Bir dönemin en parlak haber spikerlerinden olan Alp Buğdaycı, 1,5 ay önce girdiği Metris Cezaevi'nde hayatını kaybetti. Özellikle Körfez Savaşı sırasında yaptığı sunumlarla yıldızı parlayan Buğdaycı, Boğaz Köprüsü'nden atlayıp intihar eden yazar Metin Kaçan'la birlikte 18 yıl önce Güneş K.'ya tecavüz edip şiddet uyguladıkları iddiasıyla yargılanmıştı.
Bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Buğdaycı'nın dosyası Yargıtay'a gönderilmiş ancak kısa bir süre önce Yargıtay kararı ile cezası onanınca tekrar cezaevine girmişti. 1,5 ay önce kalan cezasını çekmek için Metris Cezaevi'ne giren Buğdaycı, cezaevinde ölü bulundu. Buğdaycı'nın kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak.
Etiketler : spiker
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.