GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2015 17:20

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER PALANDÖKEN'E HAYRAN KALDI

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER PALANDÖKEN'E HAYRAN KALDI
Erzurum Atatürk Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk Üniversitesi öğrencileri Palandöken Kayak Merkezi ile tanıştırıldı.
Erzurum Atatürk Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk Üniversitesi öğrencileri Palandöken Kayak Merkezi ile tanıştırıldı. Otobüslerle Kayak Merkezi'ne taşınan öğrenciler burada telesiyeje bindi ve kayak pistlerini gezdi. Bazı öğrencilerde yanlarında getirdikleri kayak takımları ile kayak yapmanın keyfini yaşadı. Oldukça neşeli geçen gezide, bir çoğu diğer illerden gelen ve Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler Palandöken Kayak Merkezi'ne hayran kaldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hüseyin Öz de, etkinliğe katıldı. 
PALANDÖKEN'İN GÜZELLİKLERİNİ HER YERDE ANLATIN
Atatürk Üniversitesi ile ortaklaşa önemli bir sosyal sorumluluğa imza attıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki geziye katılan öğrencileri kutladı. Taşkesenligil, "Hüseyin Öz hocamızla birlikte Palandöken Dağı'nın güzelliklerini iyi görün ve keyfini çıkartın. Memleketlerinize gittiğinizde ve her gittiğiniz ortamda Palandöken ve Erzurum'un reklamını olumlu yönde yapın. Kayak merkezimizin güzelliklerini her yerde anlatın. Bu gezi sizin hayatınızda önemli bir hatıra olacaktır" dedi.
Taşkesenligil, Atatürk Üniversitesi öğrencilerini Palandöken Yıldızkent ve Cumhuriyet Caddesi'ndeki Yakutiye Gençlik Merkezleri'ne üye olmaya ve buradaki faaliyetlerden faydalanmaları içinde çağrıda bulundu.
Etiketler : genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.