SPOR Haber Girişi : 04 Aralık 2015 13:59

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği, 8. Uluslararası Öğrenci buluşmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı destekleri teğet geçmedi. Dernek yönetimi İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e katılım belgesi verdi.
Palandöken/Erzurum
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği, 8. Uluslararası Öğrenci buluşmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı destekleri teğet geçmedi. Dernek yönetimi İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e katılım belgesi Verdi. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu kez Uluslararası Öğrenci Derneği'ni ağırladı. Dernek başkanı Ertan Aksakal ve yabancı öğrenciler, GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda sağladığı destek ve imkanlardan dolayı teşekkür ederek, kendisine katılım belgesi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ertan Aksakal, Senegalli Mamadou Sow, Tacikistanlı Hasan Isoev ve Türkmenistanlı Rahimcan Movliyalov katıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getirerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç gençlik projelerine büyük önem vermektediler. Biz de şehrimizde eğitim gören tüm yerli ve yabancı öğrencilere elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz" dedi.
Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ertan Aksakal, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'in yanı sıra Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok'a da ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Etiketler : öğrenci
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.