ERZURUM Haber Girişi : 03 Ocak 2020 14:16

Uçar ve Kaygusuz’a teşekkür plaketi... Erzurum Gençlik Zirvesi başarıyı ödüllendiriyor

Uçar ve Kaygusuz’a teşekkür plaketi... Erzurum Gençlik Zirvesi başarıyı ödüllendiriyor
Uçar ve Kaygusuz’a teşekkür plaketi... Erzurum Gençlik Zirvesi başarıyı ödüllendiriyor
Fatih Erdem/Palandöken

Erzurum Gençlik Zirvesi Platformu, yaklaşık iki yılı aşkın süredir devam ettirdiği, Tecrübe Gençlerle Buluşuyor” başlıklı konferanslar zincirine destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a teşekkür plaketi verdi.

Erzurum Gençlik Zirvesi Platformu Onursal Başkanı gazetemiz baş yazarı Mehmet Şener’in yanısıra platform kurucusu ve sözcüsü eğitimci Yavuz Demir’in takdim ettiği teşekkür plaketi töreninde önemli mesajlar verildi.

Yakutiye Belediye Başkanı seçildikten sonra eğitime verdiği destekle kısa sürede adından söz ettiren Başkan Dr. Mahmut Uçar, “ilçemiz sınırlarında bakımsız bir okul kalmaması ve öğrencilerimizin sosyal etkinliklerde daha çok yer alması için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz” dedi.

Erzurum’da eğitim çıtasının yükselmesinde çok ciddi katkıları olan ve bu nedenle ülke çapında dikkatlerin Erzurum eğitimine çevrilmesine vesile olan Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise, amaçlarının Erzurum’u ilk on il içerisine sokmak olduğuna işaret ederek, “bu uğurda önemli adımlar attık atmaya da devam edeceğiz, Erzurum’da eğitim kalitenin ve başarının adı olacak” şeklinde konuştu.

Plaket takdiminde bir konuşma yapan başyazarımız Mehmet Şener de, Erzurum’da eğitimin daha kaliteli ve daha başarılı bir noktaya ulaşması için emeği geçen herkese bu vesile ile teşekkür ettiğini söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar’a plaketi takdim edildiği sırada, Tevfik İleri Anadolu Lisesi Müdürü başarılı eğitimci Ömer Dengiz de hazır bulundu.

Öte yandan aynı gün yapılan diğer törende Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a plaketi sunulurken de eğitim camiasının en başarılı isimlerinden biri olan Milli Eğitim Müdür yardımcısı Turan Bağaçlı da oradaydı. 
Etiketler : ödül
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.