KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 21 Şubat 2011 19:18

Türk Diyanet Vakıf Sen 4.Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

Türk Diyanet Vakıf Sen 4.Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen 4. Olağan kongresini büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdi. 18-19 Şubat Cumartesi günü başlayan kongreye    Siyasi parti temsilcileri, Türkiye Kamu-Sen Genel başkanı Bircan AKYILDIZ ve bağlı sendikaların genel başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

Genel Kurulda Divan Başkanlığına Emekli Kurucu Üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah KORKMAZ seçilirken üyeliklere ise Eskişehir  Şube Başkanı Ergün ÇAKICIER,Samsun Şube Başkanı Hüseyin PEKŞEN,Bolu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail GÜNDÜZ ve Latif KÖSE,   getirildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Hazım Zeki SERGİ konuşmasında " Sendikamızın 4.Olağan Genel Kurul Toplantımızı şereflendiren Sendikamıza hayat veren çok değerli delegelerimiz ve üyelerimiz, aziz misafirlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Toplantımızın ve sonuçlarının camiamıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan diliyor değerli heyetinizi şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygı ile selamlıyorum.

 

Mücadelemizin bugünlere ulaşmasında emeği geçen başkan ve temsilcilerimizi hayırla yâd ediyor, hakkın rahmetine kavuşmuş başta kurucu başkanımız Rahmetli Tevfik YÜKSEL, Mersin şb. Bşk. Ali ÖZER, Kurucu üyemiz, Dr. Server ALTAN ve Ramazan İncesu, Balıkesir Şb. Y.K.Üyesi. Fahrettin AYDOĞAN, Bozüyük ilç. Tem. Hasan KAYGISIZ, Günyüzü ilç. Tem. Mustafa ÖZKARA, Kastamonu işyeri tem. Nurettin AYDIN olmak üzere rahmete kavuşmuş üyelerimizi rahmetle anıyorum,dedi

Bu gün 4. Olağan genel kurul toplantımızı yapıyoruz. Şöyle geriye doğru baktığımızda hiç de küçümsenemeyecek kazanımlar elde ettiğimiz ortaya çıkmaktadır. Dün bu mücadelemizi boş bir hayal görenler artık sendikamızın gücü ve faaliyetleri karşısında saygı ve sevgi duymaktadırlar. Aldığımız emanete layık olmaya, mesai mefhumu tanımaksızın hizmet sunmaya çalıştık. Ankara’da sizler adına mücadele verdik ve çalışanlarımıza sıcak ilgi ve kucağımızı açtık.

Gücümüzü son haddine kadar kullanarak çare olmaya gayret ettik. Sorumluluğumuzun ağırlığını bilerek sizlerin başını yere eğdirmeden emaneti bugüne ulaştırdık.

 

Sendikal mücadelede bizden beklenen beklentilere cevap vermek, sessiz çoğunluğun sesi ve vicdanı olmak en önemli görevimizdir. Söylenmek istenen hususları ilgililere ve yetkililere çekinmeden saygı kuralları içerisinde olduğu gibi iletmek zorundayız. Sendikal mücadelemiz kolay geçmemektedir. dedi.

 

Yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Üyeliklerine;

 

Nuri ÜNAL

Rüstam KURMAÇ

Hazım Zeki SERGİ

Muhammet AYDIN

Ahmet GÜMÜŞ

Kenan AK

Abdullah FİŞNE seçildiler.

 

Diyanet Haber Ekibi Olarak yeni seçilen yönetime başarılar ve muvaffakiyetler diliyoruz.

 

Başkanın Konuşma Metni

http://s2.dosya.tc/download/LjqlJG/BASKANNKONUSMAMETN_.doc.html