GÜNCEL Haber Girişi : 24 Nisan 2015 10:21

Toyota İkbal Plaza'da çocuklar bayramın tadını çıkardı

Toyota İkbal Plaza'da çocuklar bayramın tadını çıkardı
Toyota, artık gelenekselleşen "23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri" dün ailelerin ve çocukların yoğun ilgisiyle Toyota İkbal Plaza'da başladı.
Toyota, artık gelenekselleşen "23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri" dün ailelerin ve çocukların yoğun ilgisiyle Toyota İkbal Plaza'da başladı. Toyota, çocuklar için eğlence dolu etkinlikler ve ikramlar hazırlarken, ebeveynleri de son model Toyota'ları test etme imkanı buldular. 
18-26 Nisan tarihleri arasında Toyota İkbal Plaza'da test sürüşüne katılanlar arasından 1 kişi de noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 1 adet Yaris 1.0 benzinli modelini kazanma şansını elde edecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl farklı etkinlikler ile kutlayan Toyota yine çocukları unutmadı. 
Toyota İkbal Plaza 'da, anne babalar en yeni Toyota'ları test ederken, çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve eğlence içinde kutladı. Toyota İkbal Plaza 'ya gelen çocuklar yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirdi. 
Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.
Toyota İkbal Plaza 'da çocuklar bayramlarını gönüllerince kutlarken, aileleri de Toyota modellerini yakından tanıma fırsatı buldular. 18-26 Nisan tarihleri arasında Toyota'ları test edenler arasından 1 kişi de yapılacak çekiliş ile Yaris 1.0 benzinli modeli kazanabilecek. Toyota'lar ile test sürüşünü gerçekleştiren 18 yaşından büyükler kendilerine verilecek kupondaki şifreyi ve bilgilerini "toyotada23nisan.com" web sitesine girerek çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Toyota CRM sistemine kaydı yapılan, cep telefonu bilgileri alınan müşterilerin sadece bir kez çekilişe katılma hakkı bulunuyor.
Ramazan Karataş

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.