Haber Girişi : 07 Mayıs 2019 09:12

TORTUM ŞELALESi şimdi çağlayacak

TORTUM ŞELALESi şimdi çağlayacak
Vali Memiş gündeme getirdi, hükümet sahip çıktı, ilgili kurumlar alarma geçti. Devlet ve özel sektör onlarca milyon liralık yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor...
Gizli hazine gün yüzüne çıkıyor!
Sahip olduğu tabii güzelliğiy- le dünya çapında bir üne sa- hip olmasına rağmen sırf ilgisizlik ve boş vermişlik yüzünden, adeta kaderine terkedil- miş olan Tortum Şelalesi ve hinterlandı, Vali Okay Me- miş'in duruma el koymasıyla birlikte bir anda, adeta gün yüzüne çıkarılmış bir gizli hazine kıymetine bindi. 
Projeler hızla hazırlanıyor! 
Anıtlar Kurulu'nun onayı ve hükümetin projeye sahip çık- masıyla, yakın bir zamanda başta Tortum Şelalesi olmak üzere, her bir yanı ayrı güzel- liğe sahip olan çevresi yeni- den düzenlenecek. Vali Okay Memiş'in başlattığı bu süreç sonunda Tortum Şelalesi ve çevre düzeni için onlarca mil- yon liralık yatırım yapılacak.
Yerli ve yabancı turist akını olacak!
Bu çalışmadan sonra, Tortum Şelalesi ve göller bölgesi yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacak bir potansiyele sahip olacak. Devletin meseleye ciddiyetle eğilmesi üzerine, özel sektör de anında harekete geçti. Göller bölgesinde gelecek turistleri ağırlayacak yüksek kapasiteye sahip otel yapımı için düğmeye basan özel sektör başka yatırımlar da planlıyor.

Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.