ERZURUM Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 20:59

Tivoli test sürüşü günleri başladı

Tivoli test sürüşü günleri başladı
Erzurum Ssangyong YMY Otomotiv Şahsuvaroğlu güvencesiyle Yeni Tivoli ile test sürüşlerinin birini daha gerçekleştirecek.
Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Şahsuvaroğlu güvencesiyle  Yeni Tivoli ile test sürüşlerinin birini daha gerçekleştirecek. Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un crossover segmentinde konumlandırdığı yeni modeli Tivoli Erzurum'da test sürüşü için müşterilerini bekliyor. 
Ramazan KARATAŞ

Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Şahsuvaroğlu güvencesiyle  Yeni Tivoli ile test sürüşlerinin birini daha gerçekleştirecek.
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un crossover segmentinde konumlandırdığı yeni modeli Tivoli Erzurum'da test sürüşü için müşterilerini bekliyor. 
Ssangyong YMY Otomotiv Erzurum'da test sürüşlerine devam ediyor.
İki hafta boyunca gerçekleştirilecek test sürüşü günlerine Erzurum ve çevre illerden araç tutkunlarının  katılımı bekleniyor.
Erzurum  Ssangyong Plazaya gelen müşteriler  test sürü keyfini yaşarken aileleri de keyifli  vakit geçirecekler.Çünkü ; 
"Doğunun  en büyük plazası ve servisine sahip olan Erzurum Ssangyong YMY Otomotiv müşteri memnuniyetini çok önemsiyor.
Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Satış Müdürü Eyüp Yegen  Tivoli modelli aracın Türkiye şartlarına uygun bir otomobil olduğunu belirterek, aracımız Türkye'de satışa sunuldu. 
Erzurum da otomobil severlerin gerçekleştireceğimiz test sürüşü günlerine bekliyoruz, diyen Yegen test sürüşü günlerinde müşterilerimizle buluşarak araçlarımız hakkında bilgi veriyor ve müşterilerimizin araçlarımızı daha yakından görmelerine imkan sağlıyoruz.
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli 
SsangYong'un 1.6 litre benzinli motor seçeneğiyle İlk bakışkta SUV DNA'sı taşıyan karakteristik çizgileri ile göze çarpan Tivoli B7 segmentindeki rakiplerine göre oldukça geniş iç hacmi ile beğeni topladı. Yeni modelde lüks ve konforu öne çıkaran bir çok detayında mecvut olduğu ilk aşamada yedi farklı paket versiyonu ile satışa sunulan ,Tivoli, geri görüş kamerası akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki ekrana entegre edebilmenizi sağlayan akıllı ekran özelliği ve markanın olmazsa olmazlarından maksimum güvenlik ilkesini destekleyen 7 hava yastığı oldukça takdir görecek özelliklerden oluşuyor.
Tivoli sahip olduğu tüm özellikler ve bu özelliklerin bileşiminden oluşan detaylar ile iç pazarda kendine hatrı sayılır bir yer edindi. 
1.6 litre motor hacmine sahip Tivoli, ergonomik koltuk tasarımı ve farklılaştırılmış ürün felsefesine dayalı en iyi duygusal kalitesi ile Ssangyong'un amiral modellerinin ayak izlerini takip ediyor.

Etiketler : ssanyong
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.