SPOR Haber Girişi : 22 Haziran 2016 08:47

Termalspor'da transfer rüzgarı

Termalspor'da transfer rüzgarı
Hentbolda Süper Lig'in yeni ekibi Termalspor, dış transferde Süper Lig ve milli takım tecrübeli Ufuk Çalık'ı renklerine bağlarken, iç transferde de Ömer Savaş ile sözleşme yeniledi.
Hentbolda Süper Lig'in yeni ekibi olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, iki oyuncuyla daha sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Beykoz Belediyespor'da forma giyen Süper Lig tecrübeli, eski milli oyuncu Ufuk Çalık'ı renklerine bağlayan Termalspor, iç transferde de savunmanın sağ kanadında oynayan ve geçtiğimiz sezonun flaş isimlerinden olan Ömer Savaş ile sözleşme yeniledi. Her iki oyuncuyla da birer yıllık sözleşme imzalayan Termalspor, Süper Lig'de güçlü bir ekip oluşturmak için de transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, transfer çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, Süper Lig için güçlü bir ekip oluşturacaklarını belirtti. Hedeflerinin Süper Lig'de kalıcı olmak değil, zirveye oynamak olduğunun altını çizen Gülakar, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan iç transfer görüşmelerini yapıyor, diğer yandan yeni takviyelerle gücümüze güç katıyoruz. Bu bağlamda başarılı oyuncumuz Ömer Savaş ile sözleşmemizi yenilerken, Süper Lig ve milli takım tecrübeli Ufuk Çalık'ı da renklerimize bağladık. Hayırlı olsun." dedi.
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu da, takımın gücüne güç katacak transferler gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Süper Lig ve Milli Takım tecrübesi olan sol oyun kurucu Ufuk Çalık'ı renklerimize bağladık. Ufuk Çalık, savunmada etkili, teknik kapasitesi ve fizik gücü yüksek çok yönlü bir oyuncu. İnanıyorum ki, takımımıza ciddi katkılar sunacak. Yine iç transferde de geçtiğimiz sezon takımımızın başarısında önemli pay sahibi olan ve savunmanın sağında görev yapan Ömer Savaş ile de sözleşme yeniledik. Nokta transferlerle Süper Lig için de iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Yönetimimizle uyum içerisinde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.
Erzurumluoğlu, takımın 20 Temmuz'da toplanarak, yeni sezon çalışmalarına başlayacağını da sözlerine ekledi.
Etiketler : termalspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.