SPOR Haber Girişi : 31 Temmuz 2011 14:05

Sinop Yaz Kuran Kurslarından Anlamlı Ziyaret

Sinop Yaz Kuran Kurslarından Anlamlı  Ziyaret

Bu yıl Sinopta uygulanmak üzere il müftüsü Yalçın Topçu öncülüğünde Otogar Mescidi imam hatibi Hüseyin Konukçu tarafından hazırlanan yaz kuran kurslarında katılımı artırma ve devamlılığı sağlama projesi kapsamında yaz kuran kursu öğrencilerinin sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu ziyaretleri devam ediyor.

Proje çerçevesinde her gün bir cami öğrencileri ile birlikte çocuk esirgeme kurumunu ziyaret edip futbol voleybol oynayıp karşılıklı hediyeleşiyor.

Proje ile ilgili görüşlerini aldığımız Hüseyin Konukçu bu proje ile Sinopta yaz kuran kurslarına katılımı çok büyük oranda artırdıklarını kuran kursuna katılan öğrencilerimizin bu etkinlikler sayesinde öğrenirken sosyalleştiklerini , okul döneminde zaten yorulan öğrencilerimizin bu etkinliklerle hem stres atıp hemde birlikte hareket edip dayanışmanın  önemini daha iyi anladıklarını belirtti.

Proje sorumlusu Hüseyin Konukçu projeye ilave olarak ayrıyeten Ramazan ayı süresince kuran kursu öğrencilerimize ilimiz halk kütüphanesinde okuma saatleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.