SAĞLIK Haber Girişi : 05 Eylül 2011 00:49

Siirt Türk Diyanet Vakıf Sen Piknikte Buluştu

Siirt Türk Diyanet Vakıf Sen Piknikte Buluştu

Türk-Diyanet Vakıf – Sen Siirt İl Temsilciliği Yaz Kur’an Kursları ve Ramazan ayında yoğun bir mesai harcayan üyelerini yemekte buluşturdu..

 

Türk Diyanet Vakıf Sen Siirt İl Temsilciliği,  İl ve İlçede  görev yapan Sendika üyeleri ve Müftülük Çalışanlarına sona eren Yaz Kur’an Kursları ve Ramazan ayında yoğun bir mesai harcayan din görevlilerini yemek ve yüzme ziyafetinde buluşturarak yılın stresini attılar.

 

Düzenlenen ziyafete Türk Diyanet vakıf Sen Siirt Temsilcisi Nezir Obut ile il ve İlçe Yönetimi ve üyelerin katılımıyla büyük bir coşku ve neşe içerisinde geçti. Programa İl Dışında olan Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas, düzenlenen ziyafete katılamamanın üzüntüsü yaşadığını belirterek, organizasyonu gerçekleştiren Sendika yetkililerine başarılar diledi.

 

Programda konuşan Siirt il Temsilcisi Nezir Obut,  katılımcılara bir teşekkür Konuşması yaparak şunları söyledi: ‘Din Görevlilerimiz yaklaşık 3 aydan beri yoğun bir çalışma temposuna ara vermeden ve tatil etmeden ayak uydurdu. Yaz Kur’an Kursları derken, araya Mübarek Ramazan ayı girdi. Geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma ziyafetinin ikincisi bu yıl da düzenledik. Önümüzdeki dönemlerde bu tür organizasyonları daha da sıklaştıracağız. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Tatlı hoş sohbetlerle devam eden ziyafet  katılımcılarının sonsuz memnuniyeti gözlerden kaçmadı. İlde uzun yıllardır görev yaptığını söyleyen bazı din Görevlileri bu tür organizasyonla 20 yıllık görevleri boyunca ikinci kez karşılaştıklarını ve bu ziyafetin kendilerini duygulandırdığını ifade ederek Başta il Temsilcisi Nezir Obut ve İl Yönetimine teşekkür ettiler.

 

Siirt Bilek havuz tesislerinde verilen ziyafette  Izgara, meşrubat ve tatlı ikram edildi. Ziyafete katılan üyeler yemeğin ardından havuzun keyfini çıkararak stres attı.