ERZURUM Haber Girişi : 27 Mart 2017 16:09

Şenkaya ve Olur'da ''15 Temmuz Şahitleri Konuşuyor'' programı

Şenkaya ve Olur'da ''15 Temmuz Şahitleri Konuşuyor'' programı
Erzurum Valiliği koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Şenkaya ve Olur ilçelerinde ''15 Temmuz Şahitleri Konuşuyor'' programı düzenlendi.
Program kapsamında, 15 Temmuz şehidi Oğuzhan Yaşar'ın kardeşi Kadir Yaşar, 15 Temmuz gazileri Zekeriya Çılgı, Onurcan Akçay, Ahmet Kağızmanlı ve Rıza Demir, Şenkaya'da söyleşi programı düzenlendi.
İMKB 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen programa Şenkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Bulut, kamu kurum temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Daha sonra Olur'a giden 15 Temmuz gazileri Olur da bulunan Olur TOKİ Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine yönelik söyleşi programı düzenlendi. Buradaki programa Milli Eğitim İlçe Müdürü Halil İbrahim Güney ve kamu kurum temsilcileri katıldı.
15 Temmuz gazileri Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na böylesine anlamlı bir programı düzenledikleri için teşekkür ederek, 15 Temmuzda yaşadıklarını katılımcı öğrencilerle paylaştılar.
Program sonunda 15 Temmuz gazileri öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Etiketler : şenkaya
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.