ERZURUM Haber Girişi : 08 Nisan 2019 13:20

Seçim sonrası gazeteniz Palandöken'e değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni dönemin yol haritasını açıkladı...Parola: Kalkınma!

Seçim sonrası gazeteniz Palandöken'e değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni dönemin yol haritasını açıkladı...Parola: Kalkınma!
Daha çok iş üretip daha fazla üretim ve istihdam sağlayarak, kalkınmış bir Erzurum inşa edeceğiz.
Erzurum, yatırımcı için cazibe merkezi olacak

31 Mart Yerel Seçimleri'ne, Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı olarak giren ve ikinci kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı hem de ezici bir çoğunlukla kazanan Mehmet Sekmen, yeni dönemde Erzurum'u bir çok alanda cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi. Seçim sonrası Palandöken'e konuşan Sekmen, geride kalan beş yılda belli başlı alanlarda altyapı üzerine yoğunlaştıklarını vurgulayarak, yeni dönemde ise, artık hamle üstüne hamle yapacaklarını söyledi.

Topyekün bir kalkınma için mücadele edeceğiz

Daha çok iş üretip, yeni istihdam alanları ve üretim merkezleri açacaklarını anlatan Başkan Sekmen, "Kamil anlamda kalkınmış bir Erzurum vücuda getirebilmemiz için, olmazsa olmaz temel şart, üretim yapmaktır. Bunun yanı sıra kış turizmi, hayvancılık, eğitim-sağlık konuları da yeni dönemin, kalkınma yolundaki hamlelerimizde sıklet merkezini oluşturacaktır. Bu yıl içinde faaliyete geçecek olan tekstilkent projemiz, Erzurum'u aynı zamanda sanayi şehrine doğru götüren bir adım olacaktır" dedi.

Seçim geride kaldı, ileriye bakmalıyız

Yeni dönemde Erzurum'un il ve ilçeleriyle topyekün bir kalkın- ma sürecine gireceğini ifade eden Başkan Sekmen, seçimin geride kaldığını, bu sebeple ne kırgınlık, ne küskünlük ne de kimseyle polemik sorunu olmayacağını belirterek, "Sürekli önümüze bakacağız, bu güzel ve kutlu şehrin kaybedecek bir günü dahi yok. Milletin sorumluluğu omuzlarımızdadır. Bize verilen emaneti en iyi biçimde koruyup, bayrağı en yükseğe dikmek zorundayız" şeklinde konuştu.
Ömer İkbal

Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.