ERZURUM Haber Girişi : 05 Aralık 2016 00:26

Sayın Erdoğan, tam da dediğiniz gibi oldu:At izi, it izine KARIŞTI

Sayın Erdoğan, tam da dediğiniz gibi oldu:At izi, it izine KARIŞTI
Zekeriya Öz şimdi firarda; peki O'nu Erzurum'a getirip, üzerinden nüfuz ticareti yapan o şebek nerede?
Ramazan KARATAŞ
Bir zamanlar FETÖ'cü egemenler üzerinden güç devşiren ne kadar riyakar varsa bugün onların hepsi hala işbaşında ve ne yazık ki bir çoğu hale "makbul adam" muamelesi görüyor!
Dün gazetelerde haberi vardı.  Firari FETÖ'cü savcı Zekariye Öz, işadamlarıyla tavla oynarmış! Ne var bunda çok insan tavla oynar, neresi yanlış, demeden önce az sakin olun ve haberin devamını okuyon. Haberde diyor ki, firari savcı Öz, işadamlarıyla çok yüksek iddialarla tavla oynardı, sonunda da (tesadüf bu ya) hep kazanan olurdu ve çok pahalı hediyeler alırdı! Bu, şu demek, bu rüşvetçi ve şerefsiz savcı ile birarada olmak için yarışan kimi dalavereci işadamları, ona "yuduzmak" için yarışmışlar.
İşte o rüşvetçi savcı Erzurum'a da sıkça gelirdi ve burada o gün itibariyle kendine yalakalık (evsahipliği) eden sosyetik işadamı aracılığı ile tavla oynar, kazanırdı, sonra da kayak yapar, akşam da sıcak şarabını içerdi. FETÖ olması hasebiyle adamlarda takiyenin sınırı da tavanı da yoktu! 
O sosyetik işadamı Erzurum'da ağırladığı bu rüşvetçi FETÖ'cü savcı üzerinden kitlelerde nüfuz alanı oluşturur özellikle de o günün siyasetçilerine, "bana itiraz ederseniz kendinizi özel yetkili savcının önünde bulursunuz" derdi. Ne yazık ki, o gün o sosyetik dümbelekçi ve fırıkdak işadamının bu numarasını yemen kimse kalmazdı. Bu yüzdendir ki, Zekeriye Öz, tavlada Erzurum'da da herkesi yenerdi!

Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.