SPOR Haber Girişi : 19 Nisan 2015 22:41

Şampiyonluk hayal oldu!

Şampiyonluk hayal oldu!
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankara Demirspor ve B.B. Erzurumspor, kozlarını Erzurum'da paylaştı.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankara Demirspor ve B.B. Erzurumspor, kozlarını Erzurum'da paylaştı. Ankara Demirspor'un 5 puan gerisinde olan B.B. Erzurumspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta bir puana razı oldu, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

15 bin civarında B.B. Erzurumspor taraftarı tribündeki yerini alırken, binlerce taraftar da şu dakikalarda stada girebilmenin mücadelesini veriyor. Maç için alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkatlerden kaçmadı. 

K. Maraş Büyükşehir Belediyespor maçında protokol ve basın tribününde yaşanan "rezalet" bu maçta tekrarlanmadı. Protokol ve basın tribününe akredite olmayanların girişine müsaade edilmedi. 

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala'nın da izleyeceği maçta, MHP'nin 6 milletvekili adayı da tribünde yer aldı. Bu isimlerin yanı sıra ilçe belediye başkanları da staddaki yerlerini aldı. Stadyuma  sonradan gelen Efkan Ala, kendisine ayrılan bölüme gitmeden önce MHP'li milletvekili adaylarının yanına giderek, onlarla tokalaştı.

Ankara Demirspor, zorlu maça tam kadro çıktı. B.B. Erzurumspor'da ise sürpriz bir gelişme ile daha önce 3 maç oynamayacağı açıklanan Oltan Karakullukçu ile Osman Berkay, 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi... Oltan, 61. dakikada Hüseyin Cihan'ın yerine oyuna girdi...

MAÇTAN DAKİKALAR

Mavi Beyazlılar bu sonuçla puanını 51'e çıkarırken, şampiyonluk şansını da mucizelere bıraktı.Ve maç sona erdi. Maçın sonu.

Dk. 86 Doğa'nın uzun ortasını ceza alanı içerisinde Sinan Uzun indirdi. Topu önünde bulan Seddar yerden düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1 

Dk. 84 Ankara Demirspor'da Erkut'un yerine Hakan Çeri oyuna girdi

Dk. 77 Ankara Demirspor'da Bilal Özhan'ın yerine Okan Ünal oyuna girdi

Dk. 77 Mehmet Albayrak'ın 30 metreden sert şutu az farkla auta gitti

Dk. 71 Erzurumspor'da sakatlanan Sefer Sever'in yerine Sinan Uzun oyuna girdi. Böylelikle Erzurumspor 3 oyuncu değişiklik hakkını kullandı...  

GOL Dk. 66 Erzurumspor'un gol için bastırdığı anlarda golü Ankara Demirspor buldu. Umut ile ani gelişen atakta Fatih Özçelik, sol kanattan cezaalanına girdi. Fatih'in penaltı noktasına gönderdiği topa Hüseyin Bak dokundu: 0-1  

Dk. 65 Sefer'i faulle durduran Gökhan Köseoğlu sarı kart gördü... 

Dk. 60 Erzurumspor'da Hüseyin Cihan çıktı yerine Oltan Karakullukçu oyuna dahil oldu

Dk. 54 Erzurumspor ceza alanı içerisinde müthiş bir karambol oluştu. Sol kanattan Fatih'in yaptığı ortaya Özkan ayak koydu. Umut'un önüne düşen topa Umut vurmak üzereyken dengesini kaybedip yere düştü. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 53 Erzurumspor'da günün başarısız ismi Salih Kardeşgiden çıkarken,  yerine Ekrem Sütçü dahil oldu.

Dk. 50 Erzurumspor gole çok yaklaştı. Kendi yarı alanından aldığı topla hareketlenen Sefer 3 oyuncuyu geçtikten sonra mermi gibi bir şut çıkardı. Kaleci Gökhan'ı geçen top direkten geri döndü.

Maçın ikinci yarısı başladı. Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarıyla mücadeleye devam ediyor...

İlk yarı 0-0 sona erdi... 

Dk. 30 Erzurumspor'da Hüseyin Cihan sarı kart gördü...

Dk. 24 Seddar uzaklardan nefis vurdu. Kaleci Gökhan topu aynı güzellikle kurtardı. Savunma pozisyonu uzaklaştırdı. 

İlk 20 dakika geride kaldı. Erzurumspor'da orta saha bu dakikalarda oyundan düştü. Mavi Beyazlılar orta sahada top yapamadığı gibi rakibi karşılamakta da güçlük çekiyor.

İlk tehlikeli atak konuk ekipten geldi. 17. dakikada orta sahada kaptırılan topu önünde bulan Umut, önündeki boşluğu iyi değerlendirdi. Yaklaşık 40 metre topu süren Umut, Tunahan'a nefis bir pas verdi. Kaleci Anıl ile karşı karşıya kalan Tunahan'ın şutunu Anıl iki hamlede kontrol etti...

Maçın ilk 10 dakikalık bölümü geride kaldı. Her iki takımda birbirlerine üstünlük kurabilmiş değil.

Maç B.B. Erzurumspor'un vuruşuyla başladı..

MAÇIN KARNESİ

STAD: Cemal Gürsel

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Sezgin Çınar, Can Savaşan 

B.B. ERZURUMSPOR: Anıl, Hüseyin Engin, Özkan, İbrahim, Hüseyin Cihan, Emre, Sefer, Seddar, Salih, Mehmet Albayrak

ANKARA DEMİRSPOR: Gökhan Siverek,  Ahmet Köseoğlu,  Hüseyin Erol,  Gökhan Köseoğlu,   Tunahan Aydın,  Bilal Özhan,  Erkut Başkaya,  Hüseyin Bak,  Fatih Özçelik,  Umut Aslan,  Fatih Şerifoğlu    

Erk Haber

Etiketler : erzurum spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.