GÜNCEL Haber Girişi : 24 Mart 2015 21:19

Şahsuvaroğlu: Erzurum'u kalkındırmaya adayım

Şahsuvaroğlu: Erzurum'u kalkındırmaya adayım
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Lütfi Şahsuvaroğlu, milletvekilliği sorumluluğunun ne anlama geldiğini, bu bilinçle hareket ettiğini, ticaretteki başarısını ve bu güne kadar ki tecrübesini Erzurum için harcayacağını söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Lütfi Şahsuvaroğlu, milletvekilliği sorumluluğunun ne anlama geldiğini, bu bilinçle hareket ettiğini, ticaretteki başarısını ve bu güne kadar ki tecrübesini Erzurum için harcayacağını söyledi. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Lütfi Şahsuvaroğlu, yazılı bir açıklama yaparak, bir ayı aşkın bir süreden beri milletvekilliği aday adaylığı çalışmalarını değerlendirdi.
Doğup büyüdüğü memleketine hizmet etmek amacıyla il merkezi ve ilçeleri dolaşarak, seçmenleriyle yüz yüze görüşmeler yaptığını anlatan Şahsuvaroğlu, ziyaretlerde STK Başkanları, siyasetçiler, bürokrat ve akademisyenlerle de bir araya gelerek şehir adına çok önemli konuları istişare ettiklerini söyledi.
Şahsuvaroğlu, " Önemli olan milletten alacağımız emaneti hakkıyla taşıyabilir miyiz? Buna bakmak lazım" dedi.
Erzurum'un sağlıktan, kış turizmine, eğitim hizmetlerinden, tarım, hayvancılık ve ulaşım alanındaki yatırımlara kadar, birçok alanda AK Parti iktidarı döneminde çok önemli yatırımlar aldığına vurgu yapan Lütfi Şahsuvaroğlu, Türkiye'nin 2023 vizyonunda Erzurum'un da yer alması gerektiğine işaret etti.
Ak Parti iktidarı ile Türkiye'de bir istikrarın elde edildiğini de ifade eden Şahsuvaroğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
'Türkiye son 10 yılda her alanda çok büyük başarılara imza atmıştır. Ekonomide istikrarı yakalamıştır. Türk ekonomisi artık atılan bir kitapla alt üst olmuyor, aksine bölgesinde en istikrarlı ülke konumunu yakalamıştır. Aslında bu şu demektir, bölgesinde söz sahibi olması demektir. Erzurum hak ettiği noktaya gelmelidir. Daha çok yatırım almalı, daha çok istihdam sahibi olmalıdır Erzurum. Bizim amacımız yatırımcıyı Erzurum'a çekmektir. Erzurum'u çok seven, Erzurum'a ilgi duyan, Erzurum'u baş tacı eden bir Cumhurbaşkanımız, bir Başbakanımız, bir Hükümetimiz var. Bunlar Erzurum açısından bulunmaz nimetlerdir. Bu kapılar ardına kadar Erzurum için açıktır. Erzurum bugüne kadar ne istedi de açık olan kapılar yüzüne kapandı? Önemli olan akıllı ve uygulanabilen projelerle, yatırım istekleriyle bu kapıları çalmaktır. Afaki isteklerle, sadece satırbaşlarıyla bir şehrin tam anlamıyla gelişmesi, büyümesi yeterli olamaz. Gelişmeye, büyümeye bütün şehri katmak gerekir. Bürokratıyla, siyasetçisiyle, STK'larıyla, içinde yaşayan halkı ile bir bütünlük arz etmelidir. Bütün ayaklar tamam olmalı. Altyapısı tamamlanmış, bölgeye göre teşvikleri çıkarılmış bir kent neden gelişmesin. İşte işadamları olarak şehrin kalkınmasına işadamı gözüyle bakıyoruz. Siyasete girme amacım şehrime, yaşadığım büyüdüğüm memleketime katkı yapmaktır. Siyaset demek hizmetin kente getirilmesinde önemli bir noktadır. Ben bu noktada olmak ve şehrime hizmet etmek gayesindeyim. Bizler şehrimize ihtiyaç duyuyoruz. Şehre hizmet etmeyi şiar edinmişiz. Ülkede yakalanan ekonomik ve siyasi istikrarın nimetlerinin Erzurum'a da düşmesidir. Bu nedenle yapılacak seçimleri barış süreci ve yeni anayasa başta olmak üzere, ülke açısından çok önemli buluyoruz. İşte önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimde de AK Parti yeni anayasayı değiştirecek gücü elde edebilmeli, AK Partili Milletvekillerinin bu manada elleri güçlendirilmelidir. Hepimizin amacı öncelikle memleketimizi, sonra da ülkemizi layık olduğu yere taşımaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.