SAĞLIK Haber Girişi : 29 Ocak 2010 18:13

Saadet Partisinden Diyanet-Sen'e Taziye

Saadet Partisinden Diyanet-Sen'e Taziye
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş,Diyanet Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız’ın vefatından dolayı sendika genel merkezine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Demircan, Hüsamettin Korkutata, Teoman Rıza Güneri, Şeref Malkoç, GİK üyeleri Salih Kaçır, Denizli Eski Milletvekili Ümmet Kandoğan’da taziyelerini Diyanet-Sen Genel Sekreteri Mehmet Bayraktutar’a ilettiler.

 

Taziye ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş,  Diyanet-Sen ve Memur-Sen camiasına baş sağlığı dileğinde bulundu.  Merhum Yıldız’ın hayırlı işlerle hayatını devam ettiren mücadeleci bir insan olduğunun altını  çizen Kurtulmuş, “Sevilen, ahlaklı, dürüst, güvenilir hayırlı işlerde yarışan bir kardeşimizdi. Sürdürdüğü mücadele daha da büyüyerek devam edecektir. Sendikacılıkta açtığı bu çığır “Sadakayı Cariye” olarak devam edecektir. Allah rahmet eylesin” dedi.

 

Diyanet-Sen Genel Sekreteri Mehmet Bayraktutar ise “Bu yolda bize çığır açmış bir genel başkan olarak kendisini her zaman arayacağız” diyerek acılarını dile getirdi. Bayraktutar, Yıldız’ın en büyük amaçlarından birinin Memur-Sen’i toplu görüşme masasında en önde olarak görmek olduğunu kaydederek, “Kendisi bunu bizzat gördü” dedi.

 
Taziye Ziyaretleri Günboyu Devam Etti .
 
Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız'ın vefatından dolayı gün boyu taziye ziyaretleri devam etti. Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüş ve yönetim kurulu üyeleri, Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Adalet Hukuk Borusu Avukatları Şeref Malkoç, AbdülhamitGül ve İsmail Aydos, Mücahit Kanpolat, Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın, Memur-Sen Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Adnan Şenol sendika Diyanet- Sen Genel Merkezini ziyaret ederek taziyede bulundu ve taziye defterini yazdılar.