ERZURUM Haber Girişi : 11 Kasım 2019 01:32

Polis alarmda

Polis alarmda
Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, son aylarda Erzurum polisinin çok başarılı operasyonlara imza attığınıbelirterek, yüzlerce suçlunun tutuklandığını söyledi.
Erzurum geçiş güzergahı

Geçtiğimiz yıl Türkiye Cumhuriyeti tarihinin bir defada yakalanan en çok uyuşturucu maddesi Erzurum polisi tarafından ele geçirilmişti. Bu gelişme üzerinden yargı boyutuyla halen devam tartışmalar devam ededursun, öyle başarılı operasyonlara imza atıldı ki, herkes ayakta alkışladı…
İşte bu başarının bir numaralı kahramanı Emniyet Müdürü Mehmet Aslan… Gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Aslan, başyazarımız Mehmet Şener’e çalışmalarını anlattı.

Erzurum’u, Avrupa’ya ulaşmak için en belirleyici güzergah olarak kabul eden başta Afganlı olmak üzere çeşitli ülkelere mensup göçmenler bir kere daha hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Erzurum’da görev yapan gerek polis, gerekse jandarma dünyanın neresinden gelirse gelsin hiçbir “düzensiz göçe”e izin vermedi. Sadece geride kalan 10 ay içinde yüz binden fazla düzensiz göçmen Erzurum sınırında
yakalanıp, kamplara alında.

Suça geçit yok

Başta göçmen kaçakçılığı olmak üzere birçok suç şebekesi Erzurum üzerinden hareketle dünya piyasasına girmek istedi. Bu çabayı Erzurum Emniyeti boşa çıkardı.
Son 9 ayda binlerce yabancı uyruklu vatandaş pasaport sorunu yüzünden
ülkemizde alıkonulurken binlerce suça bulaşan yabancı hakkında işlem yapıldı.

DEAŞ’a büyük darbe vuruldu

İşte Erzurum Emniyeti’nin mücadele ettiği uluslararası suç çeşitleri: Düzensiz göçmenler (Birinci sırada Afganlılar var)
DEAŞ’lı teröristlere karşı sürdürülen amansız mücadele…
FET֒nün kadın yapılanmasına vurulan büyük darbe… Son bir yılda yapılan önemli çalışmalarda FET֒nün Erzurum’daki kadın örgütlenmesi tamamen etkisiz hale getirildi. Silah kaçakçıları da son aylarda Erzurum’da nefes alamadı.
Zira polis, pek çok silah kaçakçısını etkisiz işlevsiz hale getirdi.


Fatih ERDEM - Palandöken
Etiketler : müdür
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.