SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2016 08:39

Pehlivanlar, Erzurum'da kampa girdi

Pehlivanlar, Erzurum'da kampa girdi
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanan dört pehlivan, Erzurum'da 20 günlük kampa girdi.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanan dört pehlivan, Erzurum'da 20 günlük kampa girdi. 
23 Temmuz'da yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ne hazırlanan 2004, 2007 ve 2008 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, Başpehlivan Salih Erinç, Başpehlivan Abdullah Güngör, Başpehlivan Serhat Balcı ve Büyük Orta Pehlivan Özkan Yılmaz, Erzurum'da 20 gün sürecek olan kampa girdi. Kuvvet ve kondisyon depolamak için Erzurum'u tercih eden pehlivanlar, ilk çalışmalarının ardından birinci günkü kamplarını tamamladı.
Erzurum'un yüksek irtifa merkezi olduğunu belirten 2004, 2007 ve 2008 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, rakımın sporcular için önemli olduğunu vurguladı. 20 gün sürecek kampla sıkı bir çalışma yapacaklarını belirten Kara, "Erzurum'un yabancısı değiliz. Daha önceki senelerce milli takım olarak kamp yaptık. Avrupa şampiyonalarına Erzurum'da hazırlandık. Buranın rakımının yüksek olması sebebiyle biz sporcuların tercih ettiği bir mekan. Bizim için de kondisyon depoladığımız bir kamp merkezi oldu. Bizler de mini bir ekip olarak 23 Temmuz'da yapılacak tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanıyoruz. 20 gün boyunca burada güç ve kondisyon depolayarak Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne gideceğiz" diye konuştu.
Etiketler : kamp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.