ERZURUM Haber Girişi : 10 Nisan 2016 23:14

Pasinler'de çocuklar uçurtma şenliğinde gönüllerince eğlendi

Pasinler'de çocuklar uçurtma  şenliğinde gönüllerince eğlendi
Pasinler ilçesinde Umut Çiçekleri komisyonu tarafından organize edilen uçurtma şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa ilk ve ortaokullardan 140 öğrenci katıldı.
Pasinler ilçesinde Umut Çiçekleri komisyonu tarafından organize edilen uçurtma şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa ilk ve ortaokullardan 140 öğrenci katıldı. 
Erzurum'un Pasinler ilçesinde bir yıl önce Kaymakam Ali Ada başkanlığında kurulan Umut Çiçekleri Komisyonu tarafından toplumdaki dezavantajlı çocuklar için ilçede düzenlenen etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Sabah Kültür Sitesinde "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" animasyon çizgi filmini izleyen çocuklar, daha sonra ilçe stadyumunda düzenlenen uçurtma şenliğinde gönüllerince eğlendiler.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pasinler Kaymakamı Ali Ada, "İlçemizdeki dezavantajlı çocuklar için kurduğumuz Umut Çiçekleri komisyonumuz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu ayda çocuklarımız için komisyonumuz tarafından uçurtma şenliği düzenleyip, çocukların gönüllerince eğlenmelerini sağladık. İlçemizde dezavantajlı çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları ve eğitimlerini devam ettirmeleri için komisyonumuz büyük bir gayretle onların yanında oluyorlar. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu Mavi Kar taneleri projesi kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile komisyonumuz tarafından Polis Haftası nedeniyle düzenlenen ilkokulları arasında Puzzle yarışmasında da birinci olan sekiz öğrenciye bisiklet hediye ettik." dedi.
Etiketler : pasinler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.