SPOR Haber Girişi : 01 Aralık 2016 09:44

Palandöken dolu dizgin

Palandöken dolu dizgin
Palandöken Belediyespor voleybol takımı ligin dokuzuncu haftasında konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 net bir skorla mağlup etti.
Türkiye Voleybol Erkekler Birinci Ligi B Grubu'nda Erzurum'u başarıyla temsil eden Palandöken Belediyespor voleybol takımı ligin dokuzuncu haftasında konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 net bir skorla mağlup etti. 
2016-2017 sezonunda zirveyi zorlayarak ligin ikinci sırasında yer alan Palandöken Belediyespor'un voleybolcuları, 27 Kasım Pazar günü Kahramanmaraş'ta oynanan mücadeleden 3-0'lik sonuçla galip ayrılmıştı.

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR 
ZİRVEYİ ZORLUYOR
Maçın her saniyesinde çekişmeli geçen mücadelede Palandöken Belediyespor, karşılaşmanın ilk setini 25-21'lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde ise etkili bir hücum oyunuyla 26-24'lük skorla Palandöken Belediyespor durumu 2-0'a getirmeyi başardı. Mücadelenin üçüncü setinde üretken hücum oyunlarıyla sayılar bulan Palandöken Kartallarına karşılık veren Hatay Büyükşehir Belediyespor setin sonuna kadar dirense de gülen taraf Palandöken Belediyespor oldu. Seti 32-30 almasını bilerek net bir skor elde etti. Bu sonuçla Palandöken Belediyespor voleybolcuları zirve takibini sürdürdü.
Etiketler : voleybol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.