GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2016 13:58

Palandöken Belediyesi karla mücadeleye başladı

Palandöken Belediyesi karla mücadeleye başladı
Palandöken Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında hem araç filosunu güçlendirdi hem de personel sayısını artırdı.
Palandöken Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında hem araç filosunu güçlendirdi hem de personel sayısını artırdı. 
Karla mücadele çalışmalarının startını verildiğini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bu kışı sorunsuz geçirmek için her türlü tedbirimizi aldık." dedi.
Palandöken Merkezde sorumluluk alanların da karla mücadele çalışması yapan Palandöken Belediyesine dahil edilen köy mahalle sokakların dada çalışma yapacak. 15 ekiple kent merkezinde, 5 ekiple de köy mahalle sokakların da gündüz, gece olmak üzere 2 vardiya halinde yapılacak çalışmalarda yaklaşık 120 personel görev alırken ekipler yaya kaldırımları, hastaneler, sağlık ocakları, okullar ve diğer kamu kurumlara giden yolar da ve sokaklar da kar temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Kar temizleme çalışmalarına 3 adet kar bıçaklı tuz sericili kamyon, 4 greyder, 2 mini loder, 1 ekskavatör, 7 adet kamyon, 1 adet kepçe traktör.
Karla mücadele çalışmalarının startını veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, " Karla mücadele de ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet alımlar yapılarak kar çalışmalarımızdaki ekip ve ekipman sayısını artırma gücüne sahibiz. İlçemizin temiz ve sağlıklı bir kış geçirmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız gerekirse 7/24 saat hizmet verecek güce de sahibiz donamına da kar nedeniyle sorumluluk alanlarımız da ulaşımda hiçbir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerimizi aldık." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.