KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 27 Kasım 2016 22:42

Öğretmenler gününde öğretmenine albümünü hediye etti

Öğretmenler gününde öğretmenine  albümünü hediye etti
Ses sanatçısı Kürşat Kayıkçıoğlu 38 yıl sonra ilkokul öğretmeni Selma Yavuz'u ziyaret ederek albümünü hediye etti.
Ses sanatçısı Kürşat Kayıkçıoğlu 38 yıl sonra ilkokul öğretmeni Selma Yavuz'u ziyaret ederek albümünü hediye etti. 
Kürşat Kayıkçıoğlu, Oltu'daki ilköğretiminin ardından İstanbul'a taşındı. Ses sanatçısı olan Kayıkçıoğlu İstanbul'dan ilkokul öğretmenini ziyaret için Oltu'ya gelerek Öğretmenler gününü kutladı.
Kürşat Kayıkçıoğlu, "İlkokul öğretmenimden ayrılalı 38 yıl oldu. Öğretmenimin benim üzerimde emeği çok hakkını ödeyemem. Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir" dedi.
Öğretmen Selma Yavuz ise 38 yıl sonra gördüğü öğrencisi ile duygu dolu dakikalar yaşadılar. Yavuz, "Sürpriz yapıp ziyaretime gelen öğrencim Kürşat Kayıçıoğlu'nun ziyaretinden son derece mutlu oldum. Öğretmenler günü hediyesi olarak aldığım albümü benim için çok değerli sürekli dinleyeceğim. Vefalı öğrencim Kürşat Kayıkçıoğlu'nun yıllar sonra yaptığı ziyaret beni son derece mutlu etti. Hakikaten bu mesleği seçtiğim için gururluyum. Sana çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın oğlum. Yolun açık olsun. Her zaman sağlıklı ve mutlu ol" dedi.
Etiketler : albüm
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.