SİYASET Haber Girişi : 04 Şubat 2016 12:09

MİLLETVEKİLİ ILICALI, GÜNEY İLÇELERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ ILICALI, GÜNEY İLÇELERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi üyeleri, Erzurum'un güney ilçeleri Ak Parti Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı İlçe Başkanlıklarına ve ilçenin kaymakamlarına ziyarette bulundu.
Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi üyeleri, Erzurum'un güney ilçeleri Ak Parti Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı İlçe Başkanlıklarına ve ilçenin kaymakamlarına ziyarette bulundu. Ziyarette ilçelerin sıkıntıları üzerine duruldu. 
İlçe yönetim üyeleri ve yöre halkı tarafından coşkuyla karşılaşan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı seçimden sonra ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla ilçeleri tek tek gezdi. Mustafa Ilıcalı ilçelerde mevcut olan birçok eksikliğin zamanla giderileceğini belirterek devletin ve ilgili kuruluşların desteğini istedi.
Tekmanlılar Tünel İstiyor!
Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi İAk Parti Tekman İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Tekman'ın sorunlarını milletvekiline aktaran ve çözüm rica eden Kaymakam Lütfullah Ün şunları söyledi:" Soğuk ve kurak geçen bu kış mevsiminde halkımızın sorunlarına çözüm üretme konusunda devletten yardım istedik. İlçemizde genel olarak genç kesim işsiz, telefon ve internet alt yapısı zayıf, 150 öğretmen açığı var, din görevlisi, çocuk ve kadın hastalıkları doktoru yok. Bu eksikliklerin giderilmesi için vekillerimizin ve devletimizin desteğini talep ediyorum"dedi.
Ulaşım Duayeni Mustafa Ilıcalı, henüz proje aşamasında olan ve Tekman'ın ulaşım problemini yüzde 50'ye indirecek olan Tekman Tüneli Projesinin üzerinde duracağını belirtti.
Verilen Vaatler Hayat Buluyor!
Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Ak Parti Hınıs teşkilat üyeleri ve vatandaşları tarafından ilgiyle karşılandı. Ak Parti'nin yeni yasa çalışmalarından bahseden milletvekili Hınıs İlçe Başkanlığında şu cümleleri kullandı: " Birçok yasa çıkıyor ve bu yeni yasalarla verilen vaatler hayat buluyor. Bundan sonra Erzurum'a verilen vaatleri göreceksiniz. En önemli sorun Terör sorunudur. Hükümetimiz gerekli adımları atıyor.İnşallah bu beladan kurtulacağız. Bölgesel Kalkınma Planları devam edecek. Terör bizim halkımızı korkutamaz."dedi. Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve parti yönetimi ilçe başkanlığından ayrılarak, Hınıs Kaymakamı Bülent Ay'ı makamında ziyaret etti.
Mustafa Ilıcalı Hınıs'ta bir çeşit deri hastalığı olan Epidermolysis Bullosa(EB)'a yakalanan Abubekir Çelik adlı çocuğun tedavisinde maddi ve manevi olarak yardımcı olacağını belirtti.
Karaçoban Gençlik Merkezi İstiyor!
Ak Parti Karaçoban İlçe Teşkilatını ziyaret eden Mustafa Ilıcalı ilçenin eksiklerini dinleyerek not aldı. Karaçoban İlçe Başkanı Belediyenin eksik yaptığı çalışmaları; "Karaçoban İlçe merkezine gitmek için Sarıveli Mahallesi'nden ana yola çıkan bir tali yol var. Vatandaş bunu kullanmak zorunda. Burada da herhangi bir ışıklandırma ve levhalandırma çalışması yapılmamış. Yılda en az 5 6 kaza meydana gelmektedir burda. Gerekli önlemleri belediye ne yazık ki almıyor. Bu konuda vekilimizin ve Büyükşehir Belediyesinin desteğini arz ediyorum"bu şekilde anlattı.Kaymakam Muhsin Duran Kalkan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Prof. Dr. Ilıcalı,gençler için gençlik merkezi isteğini yerine getirmek ve trafik güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarla görüştü.
Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı son olarak Karayazı ilçesine gitti. Ak Parti Karayazı İlçe teşkilatında vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekili, Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy'u makamında ziyaret ederek güney ilçelerinde ki çalışmalarını tamamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.