POLİTİKA Haber Girişi : 14 Ekim 2015 17:18

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR'DEN BİRLİK VE DİRLİK VURGUSU

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR'DEN BİRLİK VE DİRLİK VURGUSU
AYDEMİR: "HAKKI BİLMEYEN HALKI BİLEMEZ..!"
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Bizi her vakit dirlik ve birlik içinde tutan gücü anlamak, vatan için can verme sırrına vakıf olmak isteyenler, Allahü Ekber Dağları, Soğanlı Yaylaları, Akşar Ovalarındaki ortak ruh ve duruşta buluşmalıdır.' dedi. 
ŞENKAYA, MANEVİ DURAK
Şenkaya ve hinterlandını, Allahü Ekber Dağları çerçevesinde sözün bittiği, mukaddesler yolunda, devlet, vatan ve millet uğruna adanmışlık ruhunun özel bir mana bulduğu aziz bir coğrafya olarak tanımlayan Milletvekili Aydemir, 'Birliğimize, bütünlüğümüze tuzak kurmaya, bölücülük senaryolarını sahnelemeye kalkışanlar karşısındaki en büyük gücümüz, tarihin nabzının attığı, bir şairimizin ifadesiyle birer abide gibi kara toprak altında sıra dağlar gibi duranlardır. Hemen her mahalle ve her evinden birer şehid verilmiş bu mukaddes Erzurum adresleri yalnız tarih duraklarımız değil, aynı zamanda tarihe yön veren güç merkezlerimizdir.' diye konuştu.
AYDEMİR AKŞARLILARA SESLENDİ
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Şenkayalıların konuğu oldu. İlçede ve Akşar Beldesinde parti teşkilatıyla istişare eden Aydemir, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'la birlikte halka seslendi. Esnafı ziyaret eden AK Parti heyeti ilçe ve belde ahalisiyle sosyal ve ekonomik meseleler hakkında görüş teatisinde bulundu.
MİLLİ İRADE VE 1 KASIM SÜRECİ
Akşar'da AK Dava'yı anlatan Milletvekili Aydemir, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, milli iradenin 2023 yolunda yeni bir yol haritası belirleyeceğini, 2002'den bugüne moral ve manevi değerlerle toplumsal öngörü ve projelerini hayata geçiren, ülke, bölge ve ile kalkınma heyecan ve enerjisi kazandıran AK Parti'nin bu yolda yine öncü olacağını kaydetti.
İNSAN ODAKLI YAKLAŞIM
Yaptığı değerlendirmede, AK Davanın eşrefi mahlukat olan 'insan' odaklı bir yaklaşım sergilediğini, hizmet ve yatırımları temelinde yaradılanı yaradandan ötürü sevmek, harcının bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, 'Halkın irfan, izan ve idrakini, mübarek bir sevda ile kılavuz kabul eden AK Dava, Milli İrade'nin sesi ve vicdanıdır. Bunu 2002'den bu yana söz ile değil, yüreğimizin ifadesi olarak eserlerle ifade ettik. 1 Kasım sonrasında da bu yaklaşım, halktan alacağı güç ile hız kesmeden devam edecektir" dedi.
SAĞLIK REFORMU VURGUSU
2002'den bugüne, AK iktidarların, diğer siyasi partilerin hayallerine bile sığmayan, tasavvur bulmayan çağdaş ölçekli hizmet ve yatırımları hayata geçirdiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ' Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın öncüsü olduğu sağlıkta dönüşüm ve reformları paylaştı. Dünya ölçeğinde örnek diye kabul edilen sağlıktaki yeni yapılanmanın AK Dava'nın eseri olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, 'Bu davanın farkı eserleridir. Sağlıktan Eğitime,Tarımdan Sanayiye, Turizmden Kültüre kadar, her alanda ilkleri hayata geçiren, halka en çağdaş hizmetleri sunan AK Dava, şimdi 2023 hedefinde yeni proje ve öngörüleriyle, milli iradenin huzurundadır. Hüsnü kabul göreceğimizden emin bulunduğumuz, bu mukaddes irade 1 Kasım'da da doğruyu ortaya koyacak, milli irade yine iktidar olacaktır. ' diye konuştu.
VAAT YOK, İCRAAT VAR
Sadece sağlık alanındaki yapılanma, dönüşüm ve reformların bile AK Dava vizyonunu tarif için yeterli olacağını belirten Milletvekili Aydemir, yeni dönemde Erzurum'da hayata geçirilmesi planlanan sosyal ve ekonomik yatırım planlarını paylaştı. 7 baraj, et borsası, 2'inci Çanakkale Projesi, Üçüncü üniversite, O6rganize Tarım Sanayi Bölgesi başta olmak üzere AK Partinin somut ve reel projelerle halkın huzuruna çıktığını bildiren Milletvekili Aydemir, 'AK Dava'da vaat yok, icraat var. AK Dava'da halka saygı, hürmet var. AK Dava'da halka hizmetle Hakka adanmışlık ruhu var. AK Dava Birlik, beraberlik çağrısı, iri ve diri olmanın davetidir' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.