GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2013 11:46

Milletçe kenetlendik

Milletçe kenetlendik

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 

Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten geçtiğini vurgulayan Vali Altıparmak: mesajında şunları kaydetti; “Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıldönümünü milletçe kenetlenerek kutluyoruz. 

Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 91. yıldönümünde, Büyük Önderimiz ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anarak, Allah’tan rahmet diliyorum. 

Bu anlamlı gün nedeniyle vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizi ve şehit ailelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.

Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımız ve Ay Yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten geçtiğini de belirtmek istiyorum.

Bu vesileyle, Erzurum Halkı’nın ve Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.