SİYASET Haber Girişi : 24 Nisan 2015 15:20

MHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. KAMİL AYDIN, YEREL YÖNETİMLERE YÜKLENDİ...

MHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. KAMİL AYDIN, YEREL YÖNETİMLERE YÜKLENDİ...
Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, yerel yönetimleri ve özellikle de Büyükşehir Belediyesi'ni sert bir dille eleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, yerel yönetimleri ve özellikle de Büyükşehir Belediyesi'ni sert bir dille eleştirdi. Aydın, "Geride kalan 14 ay içerisinde Büyükşehir Belediyesi Erzurum'un en küçük yarasına bile merhem olamadı." dedi. 
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ziyaret için gittiği semtlerde vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili şikayetleriyle karşılaşan Aydın, sert eleştirilerde bulundu.
AYDIN: BUNLARIN ERZURUM DİYE BİR DERDİ YOK?
Özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin, Erzurum'un mahalli seçimlerden sonraki 14 ayını heba ettiğini vurgulayan Kamil Aydın, "Büyükşehir Belediyesi'nin Erzurum'a hizmet etme gibi bir derdi de yok, kaygısı da yok. Erzurum mahalli seçimler öncesinde de, savaştan çıkmış bir kent görünümündeydi, şimdi de öyle. İlaveten Özel İdare'ler kapandı, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sorumluluğu arttı, ama bu sorumluluğu yerine getirmek Büyükşehir Belediyesi'nin aklına bir türlü gelmedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, Erzurum'un en ücra köşesine bile hizmet ulaştırması gerekirken, kendisi kalktı partizancılığa soyundu. Sayın Başkan, Erzurum'un çözüm bekleyen sorunlarını unuttu, sözüm ona iki konser bir festivalle göz boyamaya çalıştı" diye konuştu.
"TAKKE DÜŞMÜŞ, KEL GÖRÜNMÜŞTÜR"
Mehmet Sekmen'in seçim öncesinde birbiri ardına sıraladığı projelerin her birinin havada kaldığını ve geride kalan 14 ayın; "yapacağız-edeceğiz" edebiyatıyla geçirildiğini dile getiren Kamil Aydın, "Takke düşmüş, kel görünmüştür. Erzurum, yerel yönetimler ve hususiyetle de Büyükşehir Belediyesi noktasında çok talihsiz bir dönemi yaşamaktadır. Bu yönetimin Erzurum'da kentsel dönüşüm kaygısı yoktur, bu yönetimin Erzurum'da ulaşım, trafik, yol, su, alt ve üst yapı hizmetleri gibi bir derdi yoktur. Bu yönetimin, Erzurum'u her yönüyle yaşanabilir bir kent haline dönüştürme arzusu da yoktur. Buna mukabil bu yönetimin, herkese ve her kesime hizmet etmekle mükellef olan bir kurumda siyaset ve partizancılık yapmakta, kadrolaşmakta, kamu kaynaklarını bu amaç doğrultusunda müsrifçe harcamakta da üzerine yoktur" ifadelerini kullandı.
KAMİL AYDIN'DAN BİLBOARD VE UÇAK TEPKİSİ
Prof. Dr. Kamil Aydın, belediye kaynaklarının seçim propagandası yapmak için kullanıldığını, tüyü bitmemiş yetimin, fakir ve fukaranın hakkının tarumar edildiğini ileri sürerek, "Kullanım hakkı sadece belediyeye ait olan bilboardların AK Parti'nin adaylarının tanıtımı için nasıl kullanıldığını herkes görüyor. Eğer kullanımı Büyükşehir Belediyesi'ne ait bilboardlarda seçim kampanyası yapılabiliyor ise, o halde bu imkân aynı şartlarda bize de sağlanmalıdır. Bunlara ilaveten Başkan Sekmen'in, AK Parti'nin Ankara'daki aday tanıtım toplantısı için partilileri uçaklarla Ankara'ya taşıdığı bile dile getiriliyor. Üstelik bu aymazlık, yapay bir takım belge ve faturalarla izah edilmeye çalışılıyor. Adaletten, hak ve hukuktan dem vuranlar, bir kere en başta uyguladıkları orantısız seçim propagandasına 'dur' diyecekler. Çünkü hiç kimsenin bu milletin hakkı olan paraları çar-çur etmeye hakkı yoktur" diye konuştu.
Etiketler : mhp erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.