ERZURUM Haber Girişi : 02 Mart 2015 15:54

Metro Turizm dev yatırımla Anadolu'nun zirvesinde

Metro Turizm dev yatırımla Anadolu'nun zirvesinde
Metro Turizm yolcu taşımacılığı sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Metro Turizm yolcu taşımacılığı sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sektörün en büyük araf filosuna sahip olan firma filosuna 100 adet Temsa Safir Vip Suit otobüs yatırımı yaptı. Araçların 15 adetlik bölümünü Ocak ayında İstanbul'da teslim alan Metro Turizm kalan otobüslerin 15 adetlik kısmını ise Bugün Erzurum'da teslim aldı.
Havuzbaşı Meydanında düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Ayyıldız Metro'nun 2014 yılında yapmış olduğu finansal yatırımlarla hedeflerine ulaşarak liderliği korumayı başardığını belirterek 2015 yılında da aynı başarıyı devam ettireceklerini ifade etti. Metro turizmi sektördeki diğer firmalardan ayrıcalıklı ve güçlü kılan en önemli özelliğinin genç araç filosuna sahip olması olduğunu da ifade edin Ayyıldız, "Metro turizm ailesi olarak bu yılı 'kalite yılı' belirlemiş bulunmaktayız. Şirketimiz Türkiye'nin dört bir yanına Metro Turizm kalitesini taşımış ve taşımaya da devam edecektir. Doğu Anadolu'nun en önemli üssü olarak gördüğümüz Erzurum'da "Yeni Türkiye, Yeni Ezurum. Yeni Metro" sloganıyla Metro Turizm olarak amiral gemisi karayolu taşımacılığı başta olmak üzere turizm (Metro Travel) ve kargo ( Metro Kargo) faaliyet alanlarımız ile Erzurum halkının hizmetinde olmayı hedefliyoruz" dedi.
Türkiye'nin dört bir yanına Erzurum merkez kalkışlı 2+1 Suit araçlar ve kaliteli hizmet anlayışı ile seferlerin başladığını da belirten Ayyıldız, "Erzurum'da yaptığımız ticari yatırımlar dışında, kent içinde sosyal sorumluluk projelerine ve spora destek olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. 
Törende konuşan Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Metro turizme bu önemli yatırımından dolayı teşekkür ederek, "Emeği geçen tüm Metro Turizm yöneticilerine teşekkür etti.
Program sonunda Metro Turizm Yönetim kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yeni 2+1 Süit otobüsleri incelediler. 
Etiketler : metro
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.