SPOR Haber Girişi : 15 Ocak 2021 00:57

Mesut Bakkal: Bizim için önemli olan ligde mücadele etmek

Mesut Bakkal: Bizim için önemli olan ligde mücadele etmek
BB Erzurumspor Teknik Direktör Mesut Bakkal, Alanyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Çünkü bizim için önemli olan ligde mücadele etmek. Devam eden zorlu bir süreç var" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda BB Erzurumspor, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligde zor dönemlerden geçtiğini belirterek, hedeflerinin kupa olmadığını söyledi.

Bakkal, Fenerbahçe maçında yaşadıkları 5 sakatlıktan sonra Alanyaspor karşısında maç sayısı az olan oyuncularla oynamayı düşündüklerini ifade ederek, "Çünkü bizim için önemli olan ligde mücadele etmek. Devam eden zorlu bir süreç var. Burada da oynamayan oyuncularımızın performansını görmek için böyle bir kadroyla çıktık. İyi başladık maça öne de geçtik. Aslında başa baş, kontrollü götürdüğümüz bir maç ama uzun zaman oynamayan oyuncularımızın adaptasyonu zor oluyor. Alanya güçlü bir takım. Biz bundan sonraki lig sürecine bakıyoruz. Yaptığımız 4-5 transfer var. Artık hemen toparlanıp ligde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

SEMİH TOKATLI: BU SENE YİNE FİNAL OYNAYIP BU SEFER KUPAYLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ

Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu sene yine final oynayıp bu sefer kupayla taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Aytemiz Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, "İyi bir mücadele, iyi bir oyun oldu. Hafta sonundaki maçta da başarılar diliyorum. Bugün bizim açımızdan iyi bir oyun oldu. Her zamanki oyunumuzu yine sahaya yansıttık. Bu sefer attığımız gollerle de bunu taçlandırdık. Ligde de inşallah bunun yansımaları olacaktır. Son 8’e kaldığımız için sevinçliyiz. Geçen sene final oynadık. Bu sene yine final oynayıp bu sefer kupayla taçlandırmak istiyoruz. Bugünkü galibiyetten dolayı oyuncularımızı, isteklerinden, arzularından dolayı kutluyoruz" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.