SAĞLIK Haber Girişi : 14 Şubat 2011 00:10

Mehmet Bayraktutar güven tazeledi.

Mehmet Bayraktutar güven tazeledi.

Diyanet-Sen 4. Olağan Genel Kurulu Büyük Anadolu Otel’de yapıldı. Olağan Genel Kurul toplantısında Mehmet Bayraktutar yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Bayraktutar, “Yürüyecek çok yolumuz var, üç yıl daha yola devam ediyoruz. Yetenekler oyun kazandırır ama başarıyı getiren ekip çalışmasıdır. Bu duygularla genel kurulumuzun sonucunu hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 "Sürdürülebilir, etkin ve atak sendikacılık anlayışıyla hareket ediyoruz" diyen Bayraktutar, "Önümüz aydınlıktır, açıktır, nurludur. Önümüzdeki dönem hızlı örgütlenme dönemidir. Ülkemizin tüm bölgelerine yayılan teşkilatlanma ağını daha da güçlendirerek örgütlenmemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Birlik olduktan sonra tüm sorunların üstünden geleceğimize inanıyoruz. Geçen üç yılda çok çalıştık,  çok önemli başarılara imza attık. Bundan sonra da sendikamızı daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Daha sonra Genel Başkanlık için yarışan M. Hadi ERDOĞMUŞ,ve Osman AYDIN birer konuşma yaptı.

 

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

ERDOĞMUŞ konuşmasında “delegenin vermiş olduğu karara saygı duyduğunu,yeni yönetime başarılar dileğini ifade etti.

Başkan adaylarından Osman AYDIN’da demokratik ortamda seviyeli,ilkeli bir kongre yaptıklarını,gerek adaylar gerekse delege tarafından seviyenin muhafaza edildiğini,daha önce olduğu gibi bundan sonra sendikanın bir neferi olarak çalışacağını,yeni yönetimin başarısının sendikamızın başarısı olacağını, yapılan seçimlerde Diyanet-Sen kazandığını ifade etti.

 

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

İŞTE YÖNETİM KURULU:

Genel Başkan                                 : Mehmet Bayraktutar

Genel Sekreteri                              : Hacibey Özkan

Genel Teşkilatlanma Sekreteri     : Mehmet Ali Güldemir

Genel Mali Sekreteri                     : Mehmet Ali Omurca

Genel Eğitim Sekreteri                  : Cebrail Yakışır

Genel Mevz. ve Topl. Grş. Skr.    : Ali Bayır

Genel Arş. ve Dış İlş. Skr.            : Mehmet Yaman