KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 15 Mart 2011 19:51

MBSTS ve Yeterlik Sınavı Başvurularını tamamlayamayanlara Son Bir Şans

MBSTS ve Yeterlik Sınavı Başvurularını tamamlayamayanlara Son Bir Şans

Başkanlığımız ile MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) arasında 27.01.2011 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde “Yeterlik ve Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı” 81 ilde, 19 Mart 2011 tarihinde MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) tarafından gerçekleştirilecektir.

 

Anılan sınava aday başvuruları 03 Şubat 2011- 07 Mart 2011 tarihleri arasında elektronik ortamda Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce alınmış, başvuru işlemlerini eksiksiz olarak yapan adayların yerleştirme işlemleri tamamlanmış, değişik nedenlerden dolayı sınav başvurusunu tam olarak yapamayan adayların ise sınav yerleştirme işlemleri yapılamamıştır.

 

Bu durumdaki adaylar, hak kaybına uğramamaları için süresi içerisinde sınav ücretini yatırmış olmalarını belgelendirmeleri halinde milli eğitim müdürlüklerince belirlenecek yedek salonlarda yedek poşet açılmak suretiyle sınava alınacaklardır.

 

Söz konusu adayların sınava girecekleri salonu öğrenmeleri ve kayıt işlemlerini tamamlamaları için 16 Mart 2011 tarihinden başlamak üzere 18 Mart 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar il milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Ancak İstanbul ilinde aday sayısının çokluğu sebebiyle sınavla ilgili iş ve işlemler sınav merkezi olan Kadıköy ve Fatih ilçe milli eğitim müdürlüklerinde gerçekleştirilecektir.

 

Sınav ücretini yatırdığı halde sınav başvurusunu tamamlayamayan adaylara ait bilgiler il milli eğitim müdürlüklerinin elektronik posta adreslerine MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) tarafından gönderilmiştir. Listede yer almayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek ve kesinlikle sınava alınmayacaklardır.

 

 

 

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü