ERZURUM Haber Girişi : 28 Ekim 2015 23:58

MAGESDER, Başkan Mehmet Sekmen'i konuk etti

MAGESDER, Başkan  Mehmet Sekmen'i konuk etti
MAGESDER, Başkan Mehmet Sekmen'i konuk etti
Abdurrahman Gazi Türbesi'nde bulunan özel bir restoranda gerçekleşen toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz ile Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerinin esnafı katıldı. 
Toplantıda konuşan MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Mahallebaşı semtinde gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri asla unutmayacaklarını belirterek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.
Mahallebaşı'nın 20 yıldır hizmet görmediğini ve kötü bir çocuk gibi dışlandığını aktaran Oğuz, Başkan Mehmet Sekmen'in gerçekleştirmiş olduğu projeler ile Mahallebaşı'nın makus tarihini geride bıraktığına dikkat çekti. Mahallebaşında asfalt, kaldırım ve yolların yenilendiğine vurgu yapan Oğuz, "Biz Mahallebaşı'nda faaliyet gösteren esnaflar olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu semt daha önceki yıllarda unutulmuş ve adeta kaderine terkedilmişti. Bu da haliyle burada faaliyet gösteren esnafı mağdur ediyordu. Sağ olsun Mehmet Sekmen başkanımız bu olumsuzlukları düzeltti. Mahallebaşı 20 yıldır ilk defa hizmet gördü. Asfalt, kaldırım ve temiz yol gördü. Burda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz esnaflar olarak başkanımızdan Bat Pazarı gibi bir proje istiyoruz. Esnafımıza destek istiyoruz. İnşallah Mehmet Sekmen başkanımızın destekleri ile esnafımız, Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerimiz daha güzel günler görecek" şeklinde konuştu.
Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Mahallebaşı'nın geçmiş yıllarda dışlandığını belirterek, kendi döneminde her semte her mahalleye her köye eşit mesafade baktığını söyledi. Erzurum'un en ücra köşesinin bile hizmet görmesi için tüm imkanları seferber ettiğine dikkat çeken Sekmen, "Mahallebaşı, esnafı ve insanı ile tarif edilemez bir yer. Biliyorsunuz eski halini. Çamur, toprak, pislik içerisindeydi. İnsanların korktuğu bir yerdi. Bunlar açık ortada hiçbirimiz inkar edemeyiz. Şimdi bakın modern bir yerleşim yeri haline geldi. Sokaklar temiz, yolları asfaltlı, kaldırımları var. İnşalalh bu nadide semtimizi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarımız olacak" diye konuştu.
Mahallebaşı'ndaki semt garajı konusuna işaret eden Başkan Sekmen, "Mahallebaşındaki semt garajımızla ilglii olarak oldukça faydalı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Orayı inşallah çok daha iyi bir biçimde değerlendireceğiz. Horasan, Köprüköy ve Hasankale araçlarını yeniden bu garaja yönlendirme planımız var. İnşallah garajımız eski günlerine tekrar geri dönecek. Erzurum'un her köyüne her semtine hizmet ve yatırım şart" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından soru cevap şeklinde istişare edilerek, Mahallebaşı'na ne gibi yatırımların getirilebileceği üzerinde duruldu.
Etiketler : sekmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.