SPOR Haber Girişi : 25 Mart 2015 00:29

Kupa Haşim İşcan'ın

Kupa Haşim İşcan'ın
Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği Maçları sona erdi.
Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği Maçları sona erdi. 
Okullar şampiyon olabilmek için kıyasıya sentetik sahada ter döktü. Üçüncülük maçında Saltukbey Ortaokulu'nu 3-2 mağlup eden Karayazı Kopal Ortaokulu turnuvayı üçüncü olarak bitirip bronz kupayı aldı. Şampiyonanın finalinde ise Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu ile Haşim İşcan Ortaokulu karşı karşıya geldi. Mehmet Sadıkçı'nın düdük çaldığı final maçının normal süresi 1-1 bitti. Seri penaltı atışları sonucu 7-6 galip gelen Haşim İşcan Ortaokulu şampiyon oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Alim Peker yönetimindeki Haşim İşcan Ortaokulu büyük bir başarı göstererek son yıllarda üst üste yaşadığı şampiyonluklarla il birinciliğine ambargo koyan Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu'nun elinden şampiyonluk kupasını almayı başardı. Antrenör Fatih Kula ve öğrencileri, şampiyon olan rakiplerini kutladı. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile diğer davetliler futbolcuların madalyalarını ve kupaları takdim etti.
GHSİM Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar ile spor servisinden Yunus Aras'ın da hazır bulunduğu kupa töreninde, sporcuları fair-play ruhu çerçevesinde verdiği mücadeleden dolayı kutlayan GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Erzurum'u grup maçlarında temsil edecek olan Haşim İşcan Ortaokulu'na da başarı dileğinde bulundu.
Etiketler : kupa
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.