ERZURUM Haber Girişi : 23 Temmuz 2015 15:26

KUDAKA DESTEĞİ ALACAK PROJELER AÇIKLANDI

KUDAKA DESTEĞİ ALACAK PROJELER AÇIKLANDI
KUDAKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi sonuçları açıklandı. Erzurum'dan 7, Erzincan'dan ise 1 proje destek almaya hak kazandı.
KUDAKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi sonuçları açıklandı. Erzurum'dan 7, Erzincan'dan ise 1 proje destek almaya hak kazandı. 
2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs - Haziran Dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.
Mayıs-Haziran dönemine 11'i Erzurum'dan ve 2'si Erzincan'dan olmak üzere toplam 13 başvuru yapıldı.
Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılıp, 13 başvuru ön incelemede uygun bulundu ve teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçmiştir. Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edildi. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 8 proje listede yer aldı..
DESTEKLENECEK PROJELER
Erzurum'dan Palandöken Kaymakamlığı Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi, Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü Etkili İletişim Yöntemleri ve Yönetim Becerileri Eğitimi Projesi, Karaçoban Milli Eğitim Müdürlüğü Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi Eğitimi, Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürlüğü Çalışanlarına TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Eğitimle Mutlu Yarınlar projesi, Erzurum Arıcılar Birliği Bölgeye Apiterapi Sektörünün Kazandırılması İçin Yapılacak Lobi Faaliyetleri projesi ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Kurumsal Kapasite Gelişimi Eğitim Programı teknik destek almaya hak kazandı. Erzincan'dan ise Erzincan Doğa ve Su Sporları Spor Kulübü Derneği Erzincan İlinde 1 Yıldız ve 2 Yıldız Dalıcı (SUCUBA) Eğitimi Vermek ve Tüm Halka Su Sporlarını Tanıtmak projesi desteklenecek projeler arasında yer aldı.
Etiketler : kudaka
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.