GENEL Haber Girişi : 11 Nisan 2018 13:19

Kaymakam Aksu şampiyonları ağırladı

Kaymakam Aksu şampiyonları ağırladı
Aşkale Kaymakamı mehmet Aksu, Spor İl Müdürlüğünün düzenlendiği İlköğretimler arası Minik ve Yıldız Kızlar Bocce ile Dart şampiyonalarında tüm rakiplerini bırakarak İl şampiyonu olan öğrencileri makamında ağırladı.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen buluşmada ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Koçak İlköğretim Okul Müdürü Oktay Yılmaz ve şampiyonları çalıştıran Beden Eğitim Öğretmeni Abdullah Boyacı ve öğrencileri tebrik etti. Sıcak ve neşeli bir sohbetin hakim olduğu görüşmelerde ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu öğrencilere hitaben " Erzurum da derece yapıp bizleri sevindiren öğrencilerimize Rize'deki müsabakalarda ilimizi temsil edecek olan yavrularımıza başarılar diliyorum" dedi. 
Şampiyonlar ise Kaymakam Aksu'ya Rize'deki oyunlarda da şampiyonluk sözü verdiler. İlçe Kaymakamını ziyaret eden öğrenciler kazandıkları il birinciliği kupalarını Mehmet Aksu'ya takdim ettiler. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.