ERZURUM Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 22:37

Kaymakam Ada, muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Ada,  muhtarlarla bir araya geldi
Pasinler Kaymakamı Ali ada, İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda siyasi parti temsilcileri ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Pasinler Kaymakamı Ali ada, İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda siyasi parti temsilcileri ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 
Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Emniyet Müdürlüğüne yapılan silahlı saldırının ardından İlçe Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda siyasi parti temsilcileri ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, huzur toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Kaymakam Ada, "Geçtiğimiz hafta İlçemiz Emniyet Müdürlüğüne terör örgütü mensuplarınca roket atar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çok şükür her hangi can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Olay saatinde çok sayıda vatandaşımız devletinin yanında olduğunu her zaman olduğu gibi o günde göstermiştir. İlçemiz üzerine oynanan oyunlara ilçe halkımızın duyarlı yaklaşmıştır. Bu durum bizleri çok mutlu etmiştir. Emniyet yetkililerimizce ve jandarma Komutanlığımızca alınan önlemlerin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha görmüş olduk" dedi.
Olay sonrası vatandaşlar tarafından yol kesme eylemi yapıldığını hatırlatan Ada, "İki araç taşlanmıştır. Lastik yakarak yol kapatılmıştır. Ama bizim geleneğimizde lastik yakarak yol kesme eylemi yoktur. Bu tür eylemler terör örgütü üyelerinin eylem türlerindedir. Vatandaşlarımız teröre lanet yürüyüşü yapmak istiyorlarsa bizler onlara her zaman yardımcı olur ve gerekli izinleri veririz. Bu tür eylemleri yaparken Cumhuriyet Caddesinde yapmamız daha uygun olacağı kanısındayım. Saldırı sonrası vatandaşlarımız nasıl devletinin yanında olduğunu gösterdiyse yürüyüşlerde ve yol kesme eylemlerinde de yine devletlerinin yanında olduklarını göstermeleri istiyoruz" diye konuştu.
Etiketler : ada
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.