EĞİTİM Haber Girişi : 25 Şubat 2021 18:33

Kaygusuz: Bir an önce okullarımıza ve öğrencilerimize kavuşmak istiyoruz

Kaygusuz: Bir an önce okullarımıza ve öğrencilerimize kavuşmak istiyoruz
Beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Bağaçlı ile gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Erzurum’un eğitim çıtasının hızla yükseldiğini belirtti.

Köy okullarında başlayan yüz yüze eğitimin sorunsuz başlayıp yine sorunsuz biçimde devam ettiğini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, tüm okullarda da yüz yüze eğitimin bir an önce başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Bağaçlı ile gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Erzurum’un eğitim çıtasının hızla yükseldiğini belirterek, pandemiden sonra yüz yüze eğitimin başlamasıyla çok daha büyük atak içerisinde olacaklarını kaydetti.

Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener’le görüşen Kaygusuz ve Bağaçlı Erzurum’da eğitim ve öğretim hizmetlerinde ciddi bir eksikliğin ya da aksaklığın olmadığına işaret ederek, “Öğrencilerimiz okullarını ve öğretmenlerini, öğretmenlerimiz de onları çok özledi. Bir an evvel yüz yüze eğitimin kesintisiz başlamasını diliyoruz” dediler.

 

Etiketler : erzurum mmi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.