SPOR Haber Girişi : 22 Mayıs 2019 14:37

Kaya Çilingiroğlu kadar bir babayiğit çıkmadı bu şehirden!

Kaya Çilingiroğlu kadar bir babayiğit çıkmadı bu şehirden!
BB.Erzurumspor, geçen yıl Süper Lig’e çıktığı günden itibaren bu ülkedeki spor baronları, spor mafyası ve sözde spor camiası tarafından hep burun kıvrılarak görüldü ve “bunlar şimdi niye geldi buraya” sorusuyla karşılandı.

Lig başladığından itibaren de hüküm verilmişti:

BB.Erzurumspor geldiği gibi gidecek!

Bu plan doğrultusunda ellerinden gelen her türlü hile ve desiseyi devreye sokarak Erzurumspor’u elbirliğiyle uçurumun kenarına getirip bıraktılar.

Kabul edelim ki, bu çirkin tezgahın işlemesinde Erzurumspor yönetiminin, Erzurumspor futbolcularının, Erzurumspor teknik heyetinin de büyük katkısı oldu.

Nice maçları beleş beleş rakibine armağan ederken, elbetteki bunun sorumlusu sözkonusu çeteler değildi. Yani boş kaleye gol atamayan bir takımdan ötürü tüm faturayı başkalarına kesmek haksızlık olacaktır.

Lakin yine de bu beceriksizlik, futbol baronlarının Erzurumspor’u nasıl katlettiği gerçeğini ortadan kaldırmaz.

Geçen Pazartesi günü, Fenerbahçe önünde oynadığımız futbol ve teknik kurgu ne kadar rezil ve kötüydüyse maçı Fenerbahçe’ye yazmaya azmetmiş hakem heyeti de bir o kadar kepazeydi…

Erzurumspor eğer bu ligde kalırsa tamamen milyonda bir hesabın sonucu olacaktır.

Fenerbahçe maçında ve ondan önceki kimi maçlarda uğradığımız haksızlık karşısında yalnızca taraftar isyan etti, sayıları üç beşi geçmeyen vicdan sahibi itiraz etti ve bir de tabii ki maşeri vicdan tanıdı.

Yani bu şehir adına önderlik misyonu taşıdığını düşünen veya toplumun kendilerine o rolü biçtiği kimselerin zulüm karşısında gıkı bile çıkmadı.

Şu talihsizliğe bakın ki, bu şehrin bir evladı olmayan ama her halinden ehli vicdan birisi olduğu anlaşılan Kaya Çilingiroğlu, egemenlere ters düşme pahasına haksızlığa isyan edip Erzurumspor’un hakem tarafından katledildiğini söyledi.

Peki bizim o kadar medyatik hemşerimiz var. Niye onlardan tek satırlık bir açıklama gelmedi.

Şunu sorarsak haksızlık mı etmiş oluruz, bu şehirde Kaya Çilingiroğlu ve birkaç vicdanlı spor adamı kadar bir babayiğit toplum önderi yok mu?

Bu takımın kağıt üzerinde de olsa bir başkanı ve yine hiçbir ehemmiyeti olmasa da birtakım yönetimi var. Onlar neden gırtlakları çatlayana kadar bağırmadılar, medyaya çıkıp haksızlığa isyan etmediler. Çünkü zaten yoktular ki, var olan bir yanlışa itiraz etsinler. 

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.