SİYASET Haber Girişi : 14 Haziran 2018 13:57

İyi Parti Milletvekili adayı Cinisli güney ilçelerinde

İyi Parti Milletvekili adayı Cinisli güney ilçelerinde
Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçelerini ziyaret eden İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, bölgenin ekonomik ve sosyal olarak ihmal edildiğini söyledi.

Erzurum’un Tekman ilçesini ziyaret eden İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli’ye vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Esnaf la bir araya gelen İYİ Partililer ekonomik olarak zor günler geçiren esnafın İYİ Partiyi bir umut ışığı olarak gördüklerini ifade ettiler.

Tekman ziyaretinin ardından Hınıs’a geçen İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, vatandaşların altyapı yetersizliğinden şikayetçi olduklarını belirterek, “Gerekli mercilere sorunlar iletiliyormuş ama bir türlü çözüme kavuşmuyormuş. Vatandaş yeni bir nefes gördüğü İYİ Parti’nin bir an önce ülkenin başına geçip yönetmesini bekliyor” dedi.

Daha sonra Karaçoban ilçesine geçen İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, burada yaptığı ziyaretlerde gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. İşsizliğin bölgenin en büyük problemi olduğunu ifade eden Cinisli, “ İşsizlik konusunda İYİ Partinin bir umut ışığı olduğunu ve gelecek konusunda kaygıları azalttığı görüşünde geri bildirimler aldık” diye konuştu.

Karayazı’da esnaf sinek avlıyor

Karayazı ilçesi ziyaretinde bayram arifesi olmasına rağmen esnafın sinek avladığını ifade eden İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli , “ Esnaf ziyaretlerinde dükkanların boş olduğunu gördük. Bayram öncesinde daha önceleri hiç bu kadar durgunluk yaşanmıyormuş. Ekonomi adeta ilçede tıkanmış.Bir an önce deneyimli kadroların göreve gelmesi bekleniyor” dedi.


Aşıkların isteği sazla olur

Gece aşıklar kahvesinde konuk olan Cinisli, Erzurumlu meşhur aşıkların sazlı sözlü atışmalarına şahit oldu. Erzurumlu aşıklar atışmalarında İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli’ye vekil olduğu takdirde neler yapması gerektiğini ve vatandaşın taleplerini kendi yöntemleri ile anlattılar. Cinisli, “ Çalınan sazlar ve söylenen değişler ile vekil seçilmem halinde yapmam gerekenleri adeta bir manifesto gibi sundular, büyük keyif aldım” diye konuştu.

Güney ilçelerinin mahrumiyet bölgesi olduğunu ifade eden İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, “ Ekonomi çok kötü, alt yapı desen hiç yok, işsizlik hat safhada. Buna rağmen iktidar parttisi vekilleri koruma ordusu ile ilçeyi ziyaret ediyorlarmış. Bu durum vatandaşlarımızı derinden yaralamış. Bizim korumasız, elimizi kolumuzu sallayarak rahatça aralarına girip ziyaretler yapmamız ve sohbet etmemiz onları çok fazlasıyla memnun etti. İlgi karşısında büyük mutluluk duyduk” dedi.





Etiketler : iyi parti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.