ERZURUM Haber Girişi : 15 Haziran 2015 13:20

İSPİR'DEKİ UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

İSPİR'DEKİ UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
İspir'de düzenlenen "4. Uçurtma Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu.
İspir'de düzenlenen "4. Uçurtma Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu. 
İspir'de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Sezer ve Eşi Ruhan Sezer tarafından Korga Yaylasında 'düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntüler oluşturdu.
Yediden yetmişe onlarca uçurtma severin birbirinden ilginç uçurtmalarıyla katıldığı şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlenerek, piknik yaptı.
Yoğun katılımın olduğu uçurtma şenliğinde uçurtma uçurmaya çalışan vatandaşlar görsel şölen oluştururken, şenliği katılan İspirliler davul zurna eşliğinde doyası eğlenme fırsatı buldular.
Uçurtma şenliğinin organizatörlüğünü yapan Nurcan Sezer, Uçurtma şenliğinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini belirterek, İspir yaylalarının turizme açılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den destek beklediklerini ifade etti.
İspir'in önemli doğal güzellikleri olduğunu belirten Sezer, ''İlçemizin hak ettiği konuma gelmesi için yaylaların turizme kazandırılması gerekiyor. Uçurtma şenliğimizle hemşehrilerimiz hem doğayla buluşma imkanı buldu, hem de önemli bir sosyal etkinliğe imza atmış olduk. İspir'de yayla turizminin gelişmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen'den destek bekliyoruz. Organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz şenliklerimizi devam ettireceğiz''dedi.
Ruhan Sezer ise bu gibi etkinliklerin belediyeler tarafından desteklenmesi gerektiğini belirterek, bu gibi etkinliklerin daha kapsamlı yapılması için yerel yöneticilerden duyarlılık beklediklerini söyledi.
Etiketler : ispir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.