SİYASET Haber Girişi : 28 Ocak 2020 12:25

İmamoğlu çifti Bozkurt'a başarılar diledi

İmamoğlu çifti Bozkurt'a başarılar diledi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi... geldikleri Erzurum'da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile geldikleri Erzurum'da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar. Palandöken'de konaklayan ve kayak yapan İmamoğlu çifti, Erzurum temasları sırasında CHP'lilerle de sık sık biraraya geldiler. 
CHP İl Başkan adayı gazeteci yazar Orhan Bozkurt ve eşi Merve Bozkurt'la görüşen Ekrem İmamoğlu, CHP'nin il kongresi çalışmaları hakkında bilgi edindi. 
Geçtiğimiz seçimde CHP milletvekili adayı olan Orhan Bozkurt, CHP'yi Erzurum'da yeniden ayağa kaldırmak ve alternatif parti haline getirmek için il başkanlığına aday olduğunu sahada da adaylığına dair ciddi destek gördüğünü vurguladı. 
İstanbul'un CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Orhan Bozkurt'a çıktığı bu yolda başarılar diledi ve CHP'nin Erzurum'da yükselişe geçmesi için kendisinin de elinden desteği vereceğini söyledi. 

Ailesiyle birlikte kayak tatili yapıyor


Elazığ deprem bölgesindeki incelemelerinin ardından Erzurum’a gelen Başkan İmamoğlu ailesiyle birlikte Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak yapıyor. Sabah saatlerinde Ejder tepesine çıkmak için gondol lift tesislerinin önüne gelen Başkan İmamoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tatilcilerle fotoğraf çekilen İmamoğlu, “Burası çok güzel kıymetini bilin, değerlendirin” dedi.

Etiketler : chp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.