GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ekim 2017 19:37

İlk durak Erzurum KONGRE BİNASI

İlk durak Erzurum KONGRE BİNASI
2013 yılında Amerikan Askerleri'nin başına çuval geçirerek gündeme gelen Türkiye Gençlik Birliği Genel Merkez Yöneticisi Erdem Şahin, 29 Ekim Yürüyüşü'nün Erzurum ayağı için tarih verdi.
Kurtuluş Savaşı'nın ateşinin yakıldığı yer olan Erzurum, sağlam bir yapıya ve vatansever duruşa sahip, bu yüzden Türkiye için önemli bir köşe taşıdır, diye gazetemize konuşan TGB Merkez Yöneticisi Erdem Şahin, "hiçbir siyasal partiyle bağımız yok, bizim bağımız vatanseverlik, cumhuriyet devrimleri ve Atatürk ilkeleriyle bağı olanlarladır," dedi.
Ak Parti, CHP, MHP ve Vatan Partisi'ne üye olan birçok gencin Türkiye Gençlik Birliği saflarında aynı yolda yürüdüklerini söyleyen Erdem Şahin, "bizlerin partilerle bir işimiz olmaz, bizler her partiye gönül ve oy veren genç arkadaşlarımızla birlikte Türkiye için mücadele ediyoruz. 29 Ekim ülkemiz için önemli bir gündür. Bu yüzden Samsun'dan yürüyüşe başlayan arkadaşlarımız, Amasya'dan sonra Erzurum'a gelecekler ve 27 Ekim Cuma günü saat 13:30'da Havuzbaşı'nda toplanarak Erzurum Kongre Binası'na yürünecek. Sonraki istikamet de Sivas ve Ankara olacak," dedi. 
72 İlde Türkiye Gençlik Birliği'nin bulunduğunu belirten Erdem Şahin, "Erzurum'da ve özellikle üniversitede Türkiye Gençlik Birliği'ne olumlu yaklaşımların olduğunu gözlemlemek biz vatanseverleri çok sevindirdi. Her geçen gün büyüyen bir yapımız var, bunun sonuçları ülkemiz, bayrağımız ve milletimiz için hayırlı olacaktır," dedi. Bugün FETÖ'nün üzerine gidilmesinin ve netice alınmasının önemine de değinen Şahin, "her zor günde ülkemiz bir araya gelmekte tereddüt etmiyor, bu da bizim tek güvencemizdir," diye söyledi.  
Erzurum İl Başkanı Mesut Yenipınar ise, "öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Atatürk Üniversitesi'nde vatanseverliğin ve ülkeye olan bağlılığın hat safhada olduğunu görüyoruz. Bu yüzden de Türkiye Gençlik Birliği burada da her geçen gün büyüyecektir," diyerek düşüncelerini belirtti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.