ERZURUM Haber Girişi : 16 Ocak 2017 10:49

İÇİNİZİ ISITAN SICAKLIK Çorbacı

İÇİNİZİ ISITAN SICAKLIK Çorbacı
Erzurum'da 24 saat esaslı hizmet veren Çor'Bacı, birbirinden leziz çorba çeşitlerini haftanın 7 günü 24 saat müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Atlama Kuleleri'nin hemen yanı başında Çat Yolundan Bölge Eğitim Hastanesi'ne giderken beyaz siteleri geçince solda bulunan ve günün her saati hizmet veren Çor'Bacı kısa sürede Erzurum'da damak tadına önem verenlerin uğrak yeri oldu.
2005 yılından bu yana Erzurum'da giyim sektöründe adından söz ettiren işadamı Numan TORUN şimdide yemek sektöründe bir hayli iddialı. 
Başarılı iş adamı Numan TORUN tarafından modern yemek kültürüne uygun olarak çat yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan Çor'Bacı; Erzurum ve bölgenin ilk ve tek tescilli çorbacısı olma özelliğinizi taşıyor.
İnsanın içini titreten soğuklarda bir tas sıcak çorba içmek isteyen müşteriler günün her saati Çor'Bacı 'yı tercih ediyor.
Soğuk algınlığı etrafımızı sarmış durumda. Sıcacık bir çorba içimizi ısıtan bir şifa kaynağı. 
Çorbanın en iyi adresi Çor'Bacı'da bol vitaminli, antibiyotik niyetine içiliyor. Modern dekor, yaratıcılığın, kaliteli hizmetin ve eşsiz lezzetlerin bütünleştiği çok özel bir mekân arıyorsanız; Çor'Bacı tam size göre bir yer.
Eşsiz lezzetlerin bir arada bulunduğu Çor'Bacı çat yolunda damak tadına önem veren müşterilerini bekliyor?Çor'Bacıda; Ezogelin den, Mercimek çorbasına, Domates çorbasın dan, Mantar çorbasına, Papatya dan yöresel lezzet olan Ayran Aşına , Kelle paçadan, Tırnak Paça ve İşkembeye kadar onlarca farklı çorba çeşidinin yanı sıra Serpme kahvaltı sınırsız çay  ile birlikte ikram ediliyor.Sadece çorba ve kahvaltı değil tabi ki modern ve hijyenik bir restoran ortamında ağzınız da eriyen etin eşsiz tadıyla Kuzu incik haşlama, vazgeçilmez ikili Kuru Fasulye Pilav, doyulmaz tadıyla Yaprak ciğer, ve kendi imalatı olan Kadayıf dolması, Tepsi kadayıf, Fırın sütlaç gibi  tatlı çeşitleri ile  muhteşem bir menü den oluşan ikramlarla müşterilerine hizmet veriliyor.
Çorbacılık kültürünü; müşteri memnuniyeti odaklı anlayışıyla üst seviyelere çıkaran lezzet dolu mekandır Çor'Bacıdiye konuşan işletme sahibi Numan TORUN, "Faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz çorbayı basit bir gıda görüntüsünden kurtarıp, hijyenik koşullarda, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yine müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz"dedi.
Erzurum da çorba satan birçok işletme var, bizim farkımız sadece günün belirli saatleri değil, müşterilerimizegece gündüz 24 saat hizmet veriyoruz.
Mutfağımızdan çıkan her yemek günlük ve taze olarak servis ediliyor.İşyerimize evimizdeki titizliği taşıyoruz. Yani kendi yemediğimizi müşterilerimize yedirmiyoruz.
Bu yüzden tüm halkımızı aileleri ile birlikte modern ve hijyenik birrestoran ortamındakiÇor'Bacı'ya bekliyoruz.
Çünkü biz, insana yakışır elit ve hijyen şartlarına uygun,sağlıklı üretim yapılan alakart restoran konseptiyle kurumsal kimliğe sahip bir yapıyla bu işletmemiz de hizmet veriyoruz.
Torun;"müşterilerimizi sadece yemek yemeye değil; aynı zamanda doyumsuz lezzetlerimizi tadarken günün stresinden uzaklaşmaya davet ediyoruz."
"Müşterilerimiz işletmemize gelmeden önce resmi internet sitemiz olan www.corbaci.com.tr den menümüzü, fiyatlarımızı inceleye bilir ve ne yemek isteyeceklerine karar verebilirler.
Şıklığın, yaratıcılığın, kaliteli hizmetin ve eşsiz lezzetlerin bütünleştiği çok özel bir mekân arayan tüm halkımızı; en yakın zamanda Çor'Bacı görmekten gurur ve mutluluk duyarız." Dedi.


Etiketler : lokanta
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.