ERZURUM Haber Girişi : 25 Ekim 2016 10:17

Hyundai test sürüşlerine yoğun ilgi

Hyundai test sürüşlerine yoğun ilgi
Hyundai Erzurum yetkili bayisi Cihan Otomotiv tarafından gerçekleştirilen test sürüş günlerine otomobil tutkunları yoğun ilgi gösterdi.
21-22-23 Ekim tarihlerinde Hyundai Cihan Otomotiv'de gerçekleşen ''Test Sürüş Günlerinde", tüm katılımcılara  hayallerindeki Hyundai'ye avantajlarla sahip olma fırsatı sunuldu.
 Birbirinden iddialı ve ilgi çekici modellerin yer aldığı test sürüşünde, Hyundai'inTürkiye'de satılan tüm modellerini  vatandaşlar yakından görüp test etme imkanı buldu.Her zaman müşteri memnuniyetini birinci sırada tutan Hyundai Cihan, müşterileri için düşük faizli kredi oranlarıyla beraber yepyeni avantajlar sunmaya da devam ediyor.
Hyundai Cihan Plaza'da düzenlenen  test sürüşünde  müşteriler Tucson'a hayran kaldı.Hyundai Tucson 'u yakından inceleyip test eden müşterilere Cihan Otomotiv yetkilileri tarafından bilgi verildi.
Koreli üreticinin, 2004-2010 yılları arasında avrupa'da sattığı, daha sonra yerini ix35'e devreden TUCSON, tamamen yeni bir görünüm ve özelliklerle tekrar dönüş yaptı.Türkiye'de tüm bayilerle birlikte  Erzurum Cihan Otomotiv'de de  satışa sunulan yeni nesil TUCSON, 1.6 lt turbo benzinli motor, otomatik vites ve 4x4 çekiş sistemine sahip versiyonuyla ilgi çekiyor. Güçlü bir tasarıma sahip olan Hyundai Tucson, kullanıcılarına premium SUV konforu yaşatırken aynı zamanda segmentine de bir takım yenilikler ve özellikler getirdi. En son teknoloji ürünü aktif ve pasif güvenlik sistemlerini bünyesinde barındıran Tucson, özellikle Çarpışma Uyarısı, Acil Fren Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Sürüş Destek, Eğlence ve Bağlanabilirlik, Apple CarPlay®, Android Auto ve Navigasyon Sistemi sayesinde altı ana kategoride en yüksek puanları elde etti.. 
Hyundai Tucson, Kör Nokta Algılama, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şerit Değiştirme Desteği, Uyarı Sensörleri ve Acil Fren Sistemi (AEB) dahil olmak üzere gelişmiş güvenlik özellikleri ile satışa sunuluyor. Tucson, sezgisel kullanım için de dokunmatik fonksiyona sahip multimedya ekranından takip edilebilen geri görüş kamerasına sahip. Hyundai Tucson, 7 Yıl Garanti veya 80.000 km seçeneğiyle satılıyor.
Hyundai'nin özellikle Avrupa ve Türkiye'de SUV sınıfının etkin oyuncularından biri olma hedefiyle geliştirdiği, ix35'in yerini alan yeni nesil Tucson, daha önce Hyundai'yi düşünmeyen müşterilerin bile ilgisini çekmeyi başardı.
Lüks donanım seçenekleri, sessizliğiyle dikkat çeken Tucson'da, donanım paketlerine göre değişen ısıtma/soğutmalı ön koltuklar, Şeritte Kalma Uyarısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, geri görüş kamerası gibi unsurlar var.
Hyundai marka araçların tüm satış, servis ve yedek parça hizmetleri için Tortum Yolu üzerinde  bulunan Cihan  Otomotiv müşterilerini bekliyor.
Ramazan KARATAŞ

Etiketler : hyundai
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.