ERZURUM Haber Girişi : 06 Şubat 2016 10:33

Hükümetin ilk hedefi refah ortamı sağlamaktır

Hükümetin ilk hedefi refah ortamı sağlamaktır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, "Zalim terör gruplarının ülkemizdeki hareketlerini, baskılarını vatandaşımıza hayatı zehir eden zulümlerini ortadan kaldırmak şuan hükümetin bir numaralı hedefidir" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, "Zalim terör gruplarının ülkemizdeki hareketlerini, baskılarını vatandaşımıza hayatı zehir eden zulümlerini ortadan kaldırmak şuan hükümetin bir numaralı hedefidir" dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Aktağ, bir dizi toplantı için Kars'a geldi. Prof. Dr. Akdağ, Kars'ta 2 gün boyunca parti teşkilatları ve STK'larla bir araya gelerek Kars'ın sorunlarını masaya yatıracak. 
"Bütün Karslı hemşehrilerime hayırlı sabahlar diliyorum" diyen Prof. Dr. Recep Akdağ, "Bugün Allah nasip ederse bütün günümüzü, yarın da öğlene kadar günümüzü Kars'ta geçireceğiz. Hem AK Parti teşkilatlarımızla toplantılar yapacağız hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip meselelerimizi tartışacağız. Basınımızla oturup sohbet etme imkanımız olacak inşallah bu şekilde Kars'ımızda meselelerimizi hep beraber masaya yatırmış olacağız. Biliyorsunuz hükümetimiz Kuzeydoğu Anadolu'nun, Doğu Anadolu'nun gelişmesi için çok özel bir çaba içerisinde. Bunun için DAP İdaresi'ni kurduk. Yarın öğle üzeri de Ekonomiden Sorumlu Bakanımız bir grup arkadaşımızla yine hükümetimizden, genel merkezimizden Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu'da topyekün kalkınmayı nasıl hızlandırabiliriz? Bugüne kadar hamlelerimizi daha hızlı biçimde nasıl ileriye taşırız? İnşallah bunları tartışacağız. Bugün ben birazda Kars'tan Kars'taki hemşehrilerimizden geri bildirim almış olacağım. Yani güncel olarak neler düşünüyoruz? Buradaki kardeşlerimiz bu kalkınma hamlesine nasıl bir katkı verirler? Bunları tartışacağız. İnşallah yarın öğle üzeri de Ankara'da bunları tartışma imkanımız olaca"k dedi.
Zalim terör gruplarının ülkedeki hareketlerini, baskılarını vatandaşa hayatı zehir eden zulümlerini ortadan kaldırmanın şuan hükümetin bir numaralı hedefi olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Tabi gündemimiz de biliyorsunuz. Terörle ilgili hususlar da var. Özellikle Başbakanımız bu meseleyi belli bir noktaya kadar taşımak anlamında hafta sonunu, Cuma günleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizde geçirecek. Bir plan da hazırlandı bu mesele için. Allah nasip ederse yine Başbakanımız bugün bu meseleyle ilgili hazırlanan planı Mardin'de kamuoyumuza açıklamış olacak. Yani elbette kalkınma için, zenginleşmek için, gelişme için yapacağımız çok iş var. Ama bu zalim terör gruplarının ülkemizdeki hareketlerini, baskılarını vatandaşımıza hayatı zehir eden zulümlerini de ortadan kaldırmak şu an hükümetimizin bir numaralı hedefidir. Bu hedefe bir taraftan yoğunlaşırken, öbür taraftan da kalkınma hamlemizi, zenginleşme hamlemizi, huzur hamlemizi devam ettireceğiz" diye konuştu.
Etiketler : akdağ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.