GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2015 02:34

HDP'li vekilden haddini aşan açıklama...

HDP'li vekilden haddini aşan açıklama...
Adıyaman'dan gelerek Erzurum'dan HDP Milletvekili seçilen Seher Akçınar Bayar katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diktatör, bölücübaşı Öcalan'a ise lider diye hitap etti.
Adıyaman'dan  gelerek Erzurum'dan HDP Milletvekili seçilen Seher Akçınar Bayar katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diktatör, bölücübaşı Öcalan'a ise lider diye hitap etti. Bayar'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Seçim süreci boyunca Kürt-Türk kardeşliğinden bahsedip, barış mesajları veren HDP Erzurum Milletvekili Seher Akçınar Bayar, vekil seçildikten sonra haddini aşan açıklamalar yapmaya başladı. Dün katıldığı bir televizyon programında Erzurum'da seçim sürecinde yaşadıklarını anlatan Bayar, konuyu bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a getirdi. Erdoğan'a "Diktatör" diyen Bayar'ın, Abdullah Öcalan'a ise "Önder" şeklinde hitap etmesi dikkat çekti. Bayar'ın bu açıklamaları büyük tepki topladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.