ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Mayıs 2015 23:43

Hastaneye silahlı baskın

Hastaneye silahlı baskın
Hastalarının tedavi edildiği odaya alınmayan hasta yakınları terör estirdi. Silah ve sopalarla hastaneyi basan 15 kişi, beş güvenlik görevlisini yaraladı
ATATÜRK Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne müracaat eden bir hasta güvenlikçilerin yardımıyla muayene için doktorun yanına götürüldü. Kısa süre sonra hastanın iki yakını da gelerek hastalarının bulunduğu yere çıktı. Doktor, hasta muayene edilirken yakınlarının dışarıda beklemelerini istedi. Bunun üzerine özel güvenlikçi hasta yakınlarının dışarıda beklemelerini söyleyerek bekleyebilecekleri salonu gösterdi. Sinirli bir şekilde hastaneden ayrılan hasta yakınları akşam eli silahlı 15 kişi ile hastaneyi basarak adeta terör estirdi.
 ELLERİNDE silah, döner bıçağı, demir ve sopalar bulunan saldırganlar, önlerine çıkan özel güvenlik görevlilerine saldırarak darp ettiler. 5 güvenlikçinin feci şekilde dövülerek yaralandı. Hastanede görevleri başında yaklaşık 15 kişilik saldırganın silahlı saldırısına uğrayarak yaralanan güvenlikçiler ve mesai arkadaşları yaşanan olayı kınadılar. Hastane önünde toplanan güvenlikçiler adına basın açıklaması yapan Öz- İş Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Lokman Çolak, güvenlikçilerin yardım edip, taşıyarak yukarı çıkardıkları hastanın yakınları tarafından saldırıya uğradıklarını belirtti.
Etiketler : baskın
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.