SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2015 15:43

HACIMUSTAFAOĞLU ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

HACIMUSTAFAOĞLU ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, bazı medya organlarında kendisine ve partisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.
Hacımustafaoğlu yaptığı açıklamada, "Bazı medya organları bilmeden ve araştırmadan gazetecilik unsuruna bağdaşmayan asılsız ve mesnetsiz ifadeler kullanarak kendim ve partim adına eleştiriler yapılmıştır. İthal aday olarak beni manşetlerine taşıyan bu kalemler, hiçbir araştırma yapmadan kendi bildikleri ve tamamen bilgi kirliliğine neden olan ifadeler kullanarak haber sütunların da yer vermiştirler. Şunu açık açık belirtiyorum ki, genel seçimler öncesi genel merkezimizde yaptığımız toplantılarda Erzurum'dan milletvekili adaylığı için Necati Güllülü ismi kesinlik kazanmıştı. Ancak listelerin yüksek seçim kuruluna verilmesine az bir zaman kala sayın Güllülü abimizin kalp rahatsızlığı yaşamasından dolayı Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı Erzurum Milletvekili adaylığı için beni görevlendirdi. Aslen Erzurum'lu değilim bunu her yerde de söyledim. Bizde görev istenmez verilir. Dolayısıyla genel başkanımızın bu isteğini emir telaki ederek Erzurum'dan Milletvekili adayı oldum. Ayrıca Erzurumlu genel başkan yardımcılarının nereden aday olduğunu da araştırsınlar ve neden Erzurum'dan gösterilmediklerini kendilerine sorsunlar. Bizim davamız memleket davası değil ülke davasıdır. Araştırmadan sormadan bizi haber yapıp kamuoyuna farklı lanse eden kalemler, şunu unutmasınlar ki hizmet de yer gözetilmez ve ayrımı olmaz. Genel merkezimiz Hakkari den veya Şırnak'tan aday olacaksın desin hiç düşünmeden kabul ederim. Çünkü ben Türkiyeliyim." dedi.
Etiketler : merkez parti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.