SPOR Haber Girişi : 22 Haziran 2016 08:49

GHSİM, 35 bin öğrenciye spor yaptıracak

GHSİM, 35 bin öğrenciye spor yaptıracak
GHSİM, bu yaz sezonunda İl Spor Merkezleri Kapsamında 35 bin öğrenciye, 24 ayrı branşta spor yaptırmak için düğmeye bastı.
GHSİM, bu yaz sezonunda İl Spor Merkezleri Kapsamında 35 bin öğrenciye, 24 ayrı branşta spor yaptırmak için düğmeye bastı. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Gençlik projeleri ve spor da bize destek olarak, çocuklarını etkinliklerimize gönderen ailelere teşekkür ediyorum" dedi 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde İl Spor Merkezleri için nefesler tutuldu. 29 Haziran 2016 tarihinde Yakutiye Kent Meydanı'nda görsel bir şölenle İl Spor Merkezleri'ni açmaya hazırlanan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 24 ayrı spor branşında kayıt almaya devam ediyor, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün yıllardır başarı ile yürüttüğü ve son yıllarda 'İl Spor Merkezleri' adını verdiği ücretsiz yaz spor okullarında bu yıl Erzurum'da 35 bin çocuğa spor yaptırmayı planlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, tüm hazırlıklarını İl Spor Merkezi odaklı yapıyor. GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Bu yaz 35 bin çocuğumuza 24 ayrı spor branşında spor yaptırmayı hedefliyoruz. Şu anda kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Spor Salonlarımızda, tesislerimizde ve il müdürlüğü hizmet binamızda İl Spor Merkezlerine katılmak isteyen öğrencilerimizin kayıtlarını alıyoruz" dedi.
ÖĞRENCİ VELİLERİNE TEŞEKKÜR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, geçtiğimiz yaz 20 binin üzerinde çocuğun GHSİM'nin spor tesislerinde spor yaparak, yaz tatillerini değerlendirdiklerine işaret etti. Taşkesenligil, "Yıllardır bize güvenerek, çocuklarını spora ve gençlik faaliyetlerimize gönderen ailelere teşekkür ediyorum. Bu çocuklara hizmet veren antrenörlerimizi ve gençlik liderlerimizi kutluyorum. Erzurum GHSİM'nin spor salonları, futbol sahaları, buz tesisleri ve tüm tesislerimiz Erzurum çocuğunun ve gençliğinin hizmetine sunulmak için yapılmıştır. Bu tesislerden hem milli sporcular çıkacak, hem de öğrenciler kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalmış olacak" diye konuştu.
24 AYRI SPOR BRANŞINDA FAALİYET
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 29 Haziran 2016 tarihinde Yakutiye Kent Meydanı'nda 24 ayrı spor branşında İl Spor Merkezleri'nin resmi açılışını yapacaklarını ifade ederek, "Futbol, basketbol, boks, badminton, eskrim, güreş, judo, hentbol, karate, masa tenisi, taekwondo, voleybol, bisiklet, kick boks, short track, buz pateni, buz hokeyi, okçuluk, jimnastik, halter, curling, atletizm, yüzme ve çim hokeyi branşlarında hizmet vereceğiz" dedi.
ENGELLİLER DE UNUTULMADI
29 Haziran'da başlayacak olan İl Spor Merkezleri'nde engellilerde unutulmadı. Bedensel engelliler için tenis, atletizm, yüzme, okçuluk ve badminton branşlarında il spor merkezleri açacak olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, özel sporcular için atletizm, jimnastik, masa tenisi ve yüzme branşlarında hizmet verecek. İl Müdürlüğü işitme engellilerin atletizm, basketbol, güreş, karate, tenis, atıcılık, judo, okçuluk, buz hokeyi ve badminton branşlarında spor yapmalarını sağlayacak. Görme Engellerde atletizm, goalball ve judo branşlarında ücretsiz spor yapabilecek.Erzurum GHSİM İl Spor Merkezleri'nin İl Spor Merkezlerinden 5-18 yaş aralığındaki öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Etiketler : genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.