SAĞLIK Haber Girişi : 26 Ocak 2010 18:46

Genel Başkan Ahmet YILDIZ'ın Cenazesi İstanbula Uğurlandı

Genel Başkan Ahmet YILDIZ'ın Cenazesi İstanbula Uğurlandı
 

Gönül ve dava adamı merhum Genel Başkanımız Ahmet Yıldız’ın naşı,  bu gün  İkindi Namazını müteakip Kocatepe Camii’nde  yüzlerce seveninin katıldığı  cenaze namazının ardından İstanbul’a uğurlandı.


Geçirdiği iç kanama nedeniyle dün vefat eden Genel Başkanımız Ahmet Yıldız’ın Ankara Kocatepe’de yapılan cenaze törenine sivil toplum kuruluşlarından, Memur-Sen ve bağlı sendikalardan, siyaset  ve bürokrasi dünyasından bir çok isim katıldı. Yüzlerce seveninin katıldığı cenaze törenine Diyanet’ten Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar ve Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan bir çok daire başkanı ve şube müdürleri, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan,  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yülek, Saadet Partisi  Genel İdare Kurulu Üyesi Şeref Malkoç, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu,  Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan,  Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu  ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Onursal Başkanı Fatih Uğurlu, Memur-Sen Eski Genel Başkanı Ahmet Aksu, Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkan  ve yönetim kurulu üyeleri, Diyanet-Sen Onursal Başkanı İsmail Karakaya, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, Hizmet İş Genel Başkanı Mahmut Arslan,  Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Bask Genel Başkanı Resul Akay ve yönetim kurulu üyeleri,  Kıbrıs Din-Gör-Sen Başkanı Süleyman Dere ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Çakır,  Eski Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlyas Baş,  Lütfi Şenocak ve Süleyman Bahadır da katıldı.

 

 

Cenaze namazının ardından yönetim kurulu üyelerimiz ve ailesi taziyeleri kabul etti. Genel Başkanın naşı daha sonra  İstanbul’a gönderilmek üzere ambülansla hava limanına gönderildi.

Genel Başkanımız için yarın Öğle Namazını müteakip İstanbul  Samandıra Hz. Ebu Bekir Camii’nde de bir cenaze töreni düzenlenecek ve daha sonra Sultanbeyli mezarlığında defnedilecek.